Apáca szeretnék lenni! Segítene nekem abban valaki, hogy interneten van-e lehetőség (esetleg e-mailon keresztül) beszélgetni egy apácával?
Ezt nézted?
Ha jól emlékszem egyszer egy ismerősöm beszélt arról, hogy valahol északon (talán Gyöngyös-Miskolc) környékén van egy rend. Később mintha velük készült riport is elhangzott volna a rádióban. Kutass, és biztosan megtalálod őket.
Ezt az oldalt szokta látogatni egy apáca, tőle kérdezősködhetsz. Szerintem írni fog neked is, mert ahogy elnéztem az előző apácás kérdéseket, mindegyikhez adott választ.
Amúgy keresd fel a helyi plébánost és mondd el neki, hogy apáca szeretnél lenni,biztos segíteni fog. :)
Szia!
Erre egyszerű lehetőségek vannak. Nézd, itt van minden Magyarországon megtalálható női szerzetesrend elérhetősége: [link]
Sokukkal interneten is fel lehet venni a kapcsolatot.
Ha gondolod, írj privátot, cseten könnyebben tudok segíteni. A hivatás felismerése nem könnyű feladat, jó, ha idejében jófelé irányítanak.
Isten áldjon!
2. válaszoló, az orsolyita nővérre gondoltál? Ha még ott van, épp novíciátusát tölti számításaim szerint, akkor nem látogathatja az oldalt.
Vagy kire, hány százalékos? Megmutatod egy válaszát? :)
(netán rám?)
1-es vagyok!
Akikről én hallottam, azok valami szeretet-házat vagy hasonlót működtetnek. Az mellett, hogy a világi élettől nagyrészt elvonultan élik az életüket, és elég sokat imádkoznak, stb. stb. azért nem csak a lelki-gyakorlatok végzése az életük egyetlen célja.
Tehát azért nem kell feltétlenül haszontalan, a hétköznapi élettől elrugaszkodott rétegnek beskatulyázni őket.
Többet tesznek az ilyen emberek másokért, mint közülünk nagyon sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!