Ismertek mélyen vallásos embereket? Miben nyilvánul ez meg náluk?
Miket csinálnak, hogy beszélnek az ilyen emberek?
*Biblia idézetek és hasonlókat nem kérek, sem azt, hogy mi lenne a dolguk. Aki nem tud a kérdésre - ismétlem - a kérdésre válaszolni, az ne írjon semmit!
Hát, ember, ne haragudj de te szórakozol az emberekkel és nagyon ráérsz. Ha nem vagy vallásos, akkor miért érdekel az, hogy milyenek a vallásosak? Meg én azt hittem eddig, balga naív, hogy a vallás részhez vallásosak írnak vagy legalább is érdekelődik...
Azt hittem vallásos vagy és szeretnél még jobban elmélyülni a vallásban, nagyobb szintre emelkedni. Ehhez akartam segíteni.
"Hát, ember, ne haragudj de te szórakozol az emberekkel és nagyon ráérsz. Ha nem vagy vallásos, akkor miért érdekel az, hogy milyenek a vallásosak? Meg én azt hittem eddig, balga naív, hogy a vallás részhez vallásosak írnak vagy legalább is érdekelődik...
Azt hittem vallásos vagy és szeretnél még jobban elmélyülni a vallásban, nagyobb szintre emelkedni. Ehhez akartam segíteni."
Te se haragudj, hogy érdeklődni merek, hogy milyenek a mélyen vallásosok! Talán nincs jogom megkérdezni? Érdekel és azért kérdezem. De elnézést, nem tudtam, hogy ezzel belegázolok mások lelki világába, én vagyok a mocskos szemét, hogy gondolom, hogy erről kérdezek, mi közöm hozzá, hiszen nem vagyok vallásos. Legközelebb jobban figyelek és nem teszek fel olyan kérdést, ami másokat így megbánt, még ha egy teljesen semleges kérdés is. Úgy látszik ennyi a ráérős ember a világban, hogy mindenféle kérdést, kijelentést magukra vesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!