Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek hogyan jött létre...

Szerintetek hogyan jött létre Isten?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

Jaj ne már.Egyrészt ez a valás topik,tehát itt ez provokációnak minősül.Erre a kérdésre inkább a valláskritika illlik.Másodszor,a kérdés már minimum egymilliószor fel lett téve,vagy kérdések közben lett kitárgyalva.Tehát a keresőt nyugodtan használhattad volna,bár szerintem már a kérdés kiírásánál kidobott a rendszer egy rakat ugyanilyen kérdést.

SZerinted mit fognak írni a hívők?A következő válaszok végig aról fognak szólni hogy neki nem kellett teremtődnie,hogy ő mindig is volt és hogy számára nincs idő.Már én ateistaként meganultam hogy hívőktől ezt nem szabad megkérdezni mert állandóan ezt szajkózzák.Nem szabad egysrűen iloyeneket kérni tőlük,mert mind csak elkezdi a Bibliából idézgetni azt az egy részt hogy "Vagyok aki vagyok".Tehát összefoglalva:

Használd a keresőt

Jól válasssz topikot és amit már kitárgyaltak azt ne tedd fel újra.

2013. márc. 9. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:
55%

Emberi aggyal hogy akarsz bármit felfogni és megérteni? Mintha egy hangyától várná el bárki, hogy mesélje el a szívátültetést lépésről lépésre.

Add a kezembe a biteket, amikkel ezt a kérdést irtad.

2013. márc. 9. 20:36
 3/15 anonim ***** válasza:
hát, én még senkit nem láttam, aki ne úgy jött volna világra, hogy megszülte az anyja.
2013. márc. 9. 20:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Jaj persze. Rendben, megértettem hogy ezt a kérdést már feltették sokan és sokszor. Csakhogy ez a kérdés engem is érdekel, épp azért kérdeztem meg tőletek, hogy szerintetek, ti mit gondoltok. Azért van ez az oldal, bárkinek bármilyen(majdnem bármilyen)kérdése is van, itt tegye fel. És általában úgy a szép, hogy egy rendes választ adjunk a kérdezőnek, és nem pedig azt figyelni hogy "jaj, ez a kérdés már 100-szor volt és hogy mennyire unalmas,fáj a kezem hogy leirjam mégegyszer a választ".
2013. márc. 9. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
40%

Isten nem jött létre sehogy, mert neki nincs kezdete.

Ő öröktől fogva van, nem lesz vége és kezdete sincs.

Nem úgy néz ki mint mi, és a felépítése sem olyan mint a mienk.

ezt pedig úgy sem értenéd meg, mert egy élőlénynek felfoghatatlan akinek van kezdete, milyen az ha valakinek nincs

2013. márc. 9. 21:17
 6/15 lsandor ***** válasza:
45%
Isten mindig is volt és mindig is lesz. Neki nem volt kezdetet. Ez számunkra, emberek számára felfoghatatlan, de épp olyan mint a számok, azok is mindig irányba végtelenek, így van ez Isten létezésével is
2013. márc. 10. 06:31
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Az ember elég okos volt ahhoz,hogy gondolkozzon a világ dolgain/értelmén, de annyira azért nem,hogy a válaszokat megismerjék ezért hát megalkották Istent.
2013. márc. 10. 08:02
 8/15 lsandor ***** válasza:
38%
Ez butaság. Istent nem az emberek találták ki, épp ellenkezőleg. Az emberek csak próbálják megismerni őt, de tény az, hogy létezik
2013. márc. 10. 08:22
 9/15 anonim ***** válasza:
11%

Miért töröltétek a kommentem?

Esetleg van valami bizonyíték rá, hogy a semmiből lesz valami?

2013. márc. 10. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:
28%
Isten mindig is volt, van és lesz. Lehet nehéz felfogni, de úgy van
2013. márc. 10. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!