Szerintetek hogyan jött létre Isten?
Jaj ne már.Egyrészt ez a valás topik,tehát itt ez provokációnak minősül.Erre a kérdésre inkább a valláskritika illlik.Másodszor,a kérdés már minimum egymilliószor fel lett téve,vagy kérdések közben lett kitárgyalva.Tehát a keresőt nyugodtan használhattad volna,bár szerintem már a kérdés kiírásánál kidobott a rendszer egy rakat ugyanilyen kérdést.
SZerinted mit fognak írni a hívők?A következő válaszok végig aról fognak szólni hogy neki nem kellett teremtődnie,hogy ő mindig is volt és hogy számára nincs idő.Már én ateistaként meganultam hogy hívőktől ezt nem szabad megkérdezni mert állandóan ezt szajkózzák.Nem szabad egysrűen iloyeneket kérni tőlük,mert mind csak elkezdi a Bibliából idézgetni azt az egy részt hogy "Vagyok aki vagyok".Tehát összefoglalva:
Használd a keresőt
Jól válasssz topikot és amit már kitárgyaltak azt ne tedd fel újra.
Emberi aggyal hogy akarsz bármit felfogni és megérteni? Mintha egy hangyától várná el bárki, hogy mesélje el a szívátültetést lépésről lépésre.
Add a kezembe a biteket, amikkel ezt a kérdést irtad.
Isten nem jött létre sehogy, mert neki nincs kezdete.
Ő öröktől fogva van, nem lesz vége és kezdete sincs.
Nem úgy néz ki mint mi, és a felépítése sem olyan mint a mienk.
ezt pedig úgy sem értenéd meg, mert egy élőlénynek felfoghatatlan akinek van kezdete, milyen az ha valakinek nincs
Miért töröltétek a kommentem?
Esetleg van valami bizonyíték rá, hogy a semmiből lesz valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!