Szcientológiáról vélemények?
Egy szekta.
Leépítik pszichológiai úton az embert, majd elhitetik vele, hogy tulajdonképpen van pénze (hitel, meg miegymás, vagy a fizetésének az EGÉSZE), és az neki nagyon is jó, ha az egyházat támogatja.
Pénzszívó, embereket tönkretevő banda. Nem hiába tüntettek ellene pár országban.
Ja és ebben hisznek:
Xenu, a galaktika ura [szerkesztés]
Az egyház szerint ennek a történetnek az elmondása szerzői jogokat sért meg. Mivel ez a történet egy amerikai bírósági tárgyaláson tanúvallomásként elhangzott, az Egyesült Államok törvényei szerint tanúvallomásként nyilvános köztulajdonnak számít.
Xenu története fontos szerepet játszik az egyház mitológiájában, csak a szcientológia magasabb szintjét elérő, ún. OT III-as egyháztagok hallhatják. A mitológia szerint a gonosz Xenu 75 millió évvel ezelőtt az egész Galaxisból sok milliárd űrlényt fogdosott össze, lefagyasztotta őket, és leginkább a mai DC-3-as típusú repülőgépekre hasonlító űrhajókkal a Földre hozta őket, s itt egy vulkánba dobta a lefagyasztott lényeket, a vulkánt pedig felrobbantotta egy hidrogénbombával. Az űrlények kiszabaduló lelkeit egy speciálisan e célra épített „lélekszívóval” fogta fel, majd a fogoly lelkeket „agymosásnak” vetette alá, s így engedte szabadon őket. Az űrlények lelkei, a „thetánok”, később az evolúció során az emberi lényekben találtak otthonra.
Szerintem ez az egyik legundorítóbb dolog, amit vallás címszó alatt elkövetnek.
Itt egy film: Míg végül semmid nem marad a címe http://www.youtube.com/watch?v=J7LUSohcyHQ
A valóságon alapul, így teszik tönkre az embereket, hajszolják bele nagy kölcsönökbe. A jobb országokban üldözik őket.
Kb minden megyeszékhelyen van Dianetika központjuk, én pl stresszkezelés címszó alatt találkoztam velük egy rendezvényen. Nem mentem oda, de nagyon durva hogy milyen erővel képesek bevonzani az embereket.
Itthon szeretik őket, amúgy híresen gyógyszerellenesek, szerintük szaunázással és vitaminokkal és "stresszoldó" foglalkozásaikkal minden betegség gyógyítható. Egyik legnagyobb hazai név Dr Lenkei. Gondolom sokaknak ismerős a név, vitaminokban utazik na és kik szponzorálják... hát a szcik.
Én tűzzel vassal üldözném ezt a bandát.
Én már azt nem értem, hogy hogyan lehet ilyen alja dolgot egyháznak bejegyezni.
Kérdező, Magyarországon (hála Istennek) nagyon ritka a szcientológia, még a Jehova Tanúi is többen vannak.
Undorító bagázs, teljes egészében a pénzre épül minden náluk. Aki szegény, de szcientológus szeretne lenni, azt le se sz*rják, max beírják a gépükbe hogy XY - szcientológus, akinek pedig van egy kis pénze, azt minden vagyonából kiforgatják különböző pszichológiai hatásokkal.
Még az "egyház" megalapítója is elmondta, hogy meggazdagodásra jó az egész, mármint neki. Undorítónak tartom, hogy manapság minden baromsággal lehet egyházat alapítani, az embereket meg befolyásolni, leépíteni.
Fogadj meg egy jó tanácsot: KERÜLD EL ŐKET!
Legfőképpen azt próbálják beszervezni maguk köré, aki pszichológiailag megtörhető, irányítható, aki lelkileg gyenge, és nagyon befolyásolható.
Undorító....
Nagyon értelmes dolgok (is) vannak benne, de (összességében és a gyakorlatban sajnos) csapdaként működik.
Ezeknek a jelenségeknek nagy valószínűséggel az MK-Ultra kutatások az alapjai - gondolok itt az Agykontroll-ra, Szcientológiára stb.
Hubbardnak pl. mániája volt a titkosszolgálat... értett is ezekhez a dolgokhoz rendesen....
...pszichiátriai technikákban (elmetrükkök, "Jedi-trükkök" , elmekontroll, befolyásolás) pedig (valóban) nagymester volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!