Mik a vélemények Az üzenet című videoról?
szerintem a magyartanárom készítette:D egy mondatról képes órákat beszélni. Ők ugyanezt teszik egy reklámról.. :D
Amúgy kicsit megrázó a felismerés, de szerintem csak unatkoztak a készítők....
Szia!
Igen. A felismerés néha nagyon is arcon tudja csapni az embert...
De itt még több ilyet találsz!
http://www.youtube.com/user/RevealHiddenReality/videos?flow=..
Bár nem vagyok orvos, de a készítő néhány videójának végigszenvedése után a véleményem az, hogy az illető erősen pszichés betegségre utaló tüneteket mutat. Ha érdekel a téma, keress rá a "túlzott jelentőségtulajdonítás" szókapcsolatra valamelyik pszichiátriai vagy pszichológiai szakoldalon (vagy valószínűleg a Google is megteszi).
Az előző válaszoló által belinkelt csatorna gazdája ugyanez pepitában, csak talán még rosszabb...
Rendkívűl fárasztó hülyeség. Ilyen alapon bármibe bele lehet magyarázni bármit. Egy vicc jut róla az eszembe:
Egy ember elmegy a pszichológushoz.
-Doktor úr segítsen, nekem mindenről a szex jut az eszembe.
Doki rajzol egy négyzetet.
-Mit lát uram?
-Ez egy ház benne a lakók szexelnek.
Doki rajzol egy háromszöget.
-Mit lát uram?
-Ez egy sátor benne egy pár és szexelnek.
Doki rajzol egy kört.
-Mit lát uram?
-Ez egy tó benne egy pár és szexelnek.
-Hát uram maga tényleg túl sokat gondol a szexre.
-De, hát doktor úr maga rajzol állandóan ilyen disznó képeket.
Szóval a készítőnek mindenről a sátán jut az eszébe. Vagy csak szimplán hülyíti a népet, élvezi, hogy már vagy egy éve a videójáról beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!