Mi vélemények az Antikrisztusos dologról?
Antikrisztus? :O
Már itt van közöttünk?
Mi a fene!!!
Akkor tudom már, mi volt a budiban az a két pata. Alig tudtam lenyomni és lehúzni a wc-n (még a kefe sem volt hozzá alig). Csodálkoztam is, hogy mit visít az az izé...
Basszus :DDD Akkor még sem rakott senki drogot a piámba.
Basszus:DDD
Fura szituáció.
Ha Isten annyira szereti az embereket és mindenható, akkor miért nem akadályozza meg?
"Hiszek az Antikrisztus eljövetelében, és remélem erős hatással lesz a Jézushoz való megtéréshez"
Ha Isten a szeretet, akkor hogy engedheti, hogy a megtérés eszköze a félelem legyen? Ez esetben kihasználja az Antikrisztust (ergo szüksége van rá).
Vagy ezt felfoghatjuk úgy, hogy az Antikrisztus jó hatást gyakorol az emberekre? Mert akkor értem a Lucifer - Fényhozó jelentést. Csak így ez nem egy eredendő gonosz entitás, hanem az emberi gondolkodásra jellemző dualitás egyik pólusa, ami nélkül nem létezne értelem.
Az antikrisztus valóban létező, Máté 24:14 leírja,hogy akkor fog megjelenni, amikor az Isten országának ez az evangéliuma hirdettetik az egész világon bizonyságul minden népnek.
Az antikrisztusnak valóban sikerül a vallásokon keresztül átverni az emberiséget, mert hisznek a hamis igehirdetőknek.
Az élet a KRESZ-szel függ össze. Isten/Közlekedési hatóság kitalált egy rendszert/ideológiát, amit betartva rendet érhetünk el. Ez a Tízparancsolat/KRESZ. Ha a világ rosszul működik arról azok tehetnek akik nem élnek a helyes rendszer szerint. Isten a jó ajándékait sem akarja rád tukmálni. Ha kell kérd el, ha nem nem. Ellenben a rossz útnak rosszak a következményei (Szenvedés/autóbaleset).
Nem Isten kegyetlensége miatt van szenvedés, hanem az emberek nemtörődömsége miatt kikerülnek Isten védelme alól, Sátán megtámadja őket és győz felettük!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!