Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez valami elmebetegseg? Sok...

Ez valami elmebetegseg? Sok emberrel talalkoztam akiknek az a meggyozodese, hogy a zsidok el akarjak foglalni magyarorszagot.

Figyelt kérdés
En szerintem ez nem lehet hiszen annyira nincsenek sokan es megvan a sajat hazajuk ahol sokkal jobb az eletszinvonal mint otthon magyarorszagon. Europaban is sok zsido el, megsem rossz a gazdasag es nem gondolnak ilyen butasagokat az emberek.

2013. febr. 28. 11:45
1 2 3 4 5
 21/44 Ozmium42 ***** válasza:
50%
A hitleri eszméről mesélhetnének inkább azok, akik mai napig lopásból, csalásból, szélhámosságból élnek, és rendszeresen civileket gyilkolnak a saját hazájukban "önvédelemből". Úgy tűnik, hogy ez ellen tiltakozni hitleri eszme, és Isten ellenes bűn, de elkövetni szabad, mert ez csak "ügyesség" meg "önvédelem".
2013. márc. 3. 13:19
 22/44 anonim ***** válasza:
37%
Így gondolkodik az akiket a jobbikos újságok eltérítettek,álomvilágba tettek.
2013. márc. 3. 17:31
 23/44 A kérdező kommentje:
Europaban, ausztraliaban es az allamokban is vannak zsidok, ott miert nem rossz a gazdasag, ott miert nincs fajgyulolet? Ott miert nem akarjak elfoglalni az orszagot? Mindenki azt hiszi hogy magyarorszag a vilag kozepe, itt a legfinomabb a gyumolcs a zoldseg stb. Olaszorszagban es portugaliaban is ettem paradicsomot, zoldseget es ugyanolyan zamatos volt, azokat az orszagokat nem akarjak elfoglalni a zsidok? Franciaorszagban 5 szor annyi zsido el, ott miert jobb akkor a gazdasag? Lehet hogy magunkban kell keresni a hibat?
2013. márc. 5. 10:09
 24/44 anonim ***** válasza:
0%
Mondom én, bemagyarázták neki hogy a zsidók szentek...nem tud elszakadni ettől a sztereotípiától
2013. márc. 6. 12:34
 25/44 Ozmium42 ***** válasza:
Magyarországon sokkal másabb a politikai helyzet, kár, hogy ezt magyarázni kell. Olaszországban, Ausztriában stb. él egy öntudatos olasz, osztrák stb. nép, akik ellátják a saját érdekképviseletüket. Magyarországon az ezért felelős réteget drasztikus eszközökkel kiirtották (szó szerint) a múlt században, és a helyükre gyakorlatilag zsidó gazemberek, és fizetett statisztái kerültek, akik még mindennek tetejében a külföldi tőke elvtelen támogatói is. Miért rossz Magyarországon a gazdaság? Azért, mert a magyarok érdekképviseletét nem a magyarok maguk látják el, hanem a kecskére bízzák a káposztát.
2013. márc. 6. 12:41
 26/44 A kérdező kommentje:
Az emberek felelossek onmagukert es lehet latni altalaban hogy a fasizmus a primitiv es tanulatlan emberek koreben terjed, a kormanyt az emberek valasztjak, ha pedig nem tetszik, le kell valtani, ha olyan rossz lenne, akkor tobb szaz ezren lennenek az utcakon. Vagy nem? Ezek szerint jo az embereknek igy, csak az irigyeknek nem jo soha....es nem is lesz.
2013. márc. 12. 10:20
 27/44 A kérdező kommentje:
Amugy a "Rekonim" szo ami a videoban van az befektetest jelent nem felvasarlast , tehat befektetnek, es munkahelyeket teremtenek magyarorszagon, lengyelorszagban, manhattan-ban stb. Miert csak az a rasszista aki semmire sem vitte az eleteben, es sajat nyomorusaganak felelosseget masokra akarja haritani???
2013. márc. 14. 10:16
 28/44 anonim ***** válasza:

Namost kerdezo, kepzeld el, hogy ezek a ..khm ..elfogult hozzaszolok figyelembe vennek azokat a tenyeket, hogy az utobbi evekben Izraelben tobb energiaforrast fedeztek fel:

1. tobb gazmezot, amelyek kozul akar egyetlen egy is tobb mint 100 evre biztositani tudja Izrael energiaigenyet, beleertve a fejlodes kovetkezteben az igeny novekedeset is.

2. Hatalmas mennyisegu olajpala all rendekezesre, aminek a kiaknazasat az ujonnan kifejlesztett technologiak OLCSON teszik lehetove.

3. Tobb milliard * billiard kobmeter viz van a Negev sivatag alatt - a tenges sotalanitasarol nem is beszelve, amelyek mar MA kielegitik Izrael szuksegleteit, es amely olyan minosegu vizet szolgaltat, amirol a Karpat medence nem is almodhat.

Mindez nem erdekli oket. Hisz ezek olyan tenyek, amik ellene szolnak annak, hogy ... Igy hat ezek elott ezek az emberek behunyjak a szemuket.

2013. márc. 14. 14:15
 29/44 A kérdező kommentje:
Tudok az energiaforrasokrol,csak sajnos a begyokosodott emberek meg mindig azt hiszik hogy magyarorszag a vilag kozepe,a mi gyumolcsunk es zoldsegunk a legfinomabb, es nalunk van a legtobb viz europaban,de ezek az emberek szerintem magyarorszagon , de szerintem meg a sajat telepulesukon kivul sem jartak, ezert az emberi agy ha nem hasznaljak, akkor betokosodik es visszafele kezd fejlodni!!!
2013. márc. 15. 10:56
 30/44 A kérdező kommentje:
Csak tudnam kinek az erdeke a videot meghamisitani es miert? Ugyanugy a primitiv emberek elhisznek dolgokat mint anno nemetorszagban, egyvalamit megtanultam, minden orszag olyan , amilyen emberek lakjak, es hiaba probaljak masra kenni a felelosseget.... az utolsonak igazat adok.
2013. márc. 19. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!