Az indián utcai zenészek miért pont Magyarországot választották? És miből élhetnek?
"És hogyan lehet ebből megélni?"
Van CD-jük, az utcai zenélés valójában reklám. A pénz a CD eladásból van.
Amúgy szerintem azért jönnek ide, mert itt a viszonylagos távolság és csóróság miatt kicsit egzotikusabbak, mint nyugatabbra.
"viszonylagos távolság és csóróság miatt"
Mármint úgy értem, hogy elég messze vagyunk és elég csórók vagyunk, hogy drága legyen Dél-Amerikába utazni, viszont annyira nem vagyunk csórók, hogy ne vegyük meg a CD-t.
Legalábbis ezt hitték. :))
Köszi a válaszokat!
Lemaradtam valamiről, töröltek hsz-t? Vagy hogy jön ide az ezotéria? Amúgy ahogy látom ott általában a nézőközönséget, 99% csak hallgatja a zenét meg nézelődik, esetleg, ha vesznek egy-két kisebb dolgot, párszáz forintos fonott karkötőt, meg ilyesmit. Azért ahhoz elég sok cd-t kellene eladni, hogy abból lakást béreljen valaki, fizesse a benzint, kaját, rezsit és a többi. Na de nem akarok vájkálni a magánéletükben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!