Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez valami elmebetegseg? Sok...

Ez valami elmebetegseg? Sok emberrel talalkoztam akiknek az a meggyozodese, hogy a zsidok el akarjak foglalni magyarorszagot.

Figyelt kérdés
En szerintem ez nem lehet hiszen annyira nincsenek sokan es megvan a sajat hazajuk ahol sokkal jobb az eletszinvonal mint otthon magyarorszagon. Europaban is sok zsido el, megsem rossz a gazdasag es nem gondolnak ilyen butasagokat az emberek.

2013. febr. 28. 11:45
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, de a youtubon levo felvetelen hamis a felirat, hiszen nem is arrol beszel a miniszter ami ki van irva, el van ferditve az egesz es persze tenyleg vannak akik ezt elhiszik, kivancsi lennek hogy aki a youtubos felvetelt nezte az tud vajon heberul, vagy hisz a feliratnak?
2013. márc. 1. 09:42
 12/44 A kérdező kommentje:
Egy jo baratom nezte meg a felvetelt ( aki nem is zsido) csak kint elt sokaig es tud heberul, o mondta hogy ez nem teljesen igy van, de nem kell hozza nyelv tudas, csak at kell gondolni a dolgokat es szembe kell nezni azzal hogy ki a hibas a sajat eletunk romlasaert, en nem vagyok zsido, de volt 2 zsido fonokom is, es mindig kifizetett rendesen, nem hagyott ehezni, mint sok mas fonok aki pont nem zsido volt, ezenkivul meg a legtobb gyogyszer es oltoanyag ami mar sok ember eletet megmentette, izraelben volt kifejlesztve, es a rasszistak ugyanugy szedik ezeket a gyogyszereket nap mint nap ( sokan). Errol ennyit...
2013. márc. 1. 09:49
 13/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, te tudsz héberül?

Ha igen, akkor lefordítanád nekem, hogy ebben a videóban pontosan mit mond Simon Perez? Tényleg kíváncsi vagyok! Itt a videó még egyszer: https://www.youtube.com/watch?v=gIM3UNU-h44

2013. márc. 1. 09:53
 14/44 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, előző vagyok, nem láttam a második írást. Akkor előző kérdésem tárgytalan. Persze, leellenőrizni úgysem tudjuk..

Viszont az tény, hogy a zsidó tulajdonban levő multivállalatok és bankok olyan gazdasági tevékenységeket folytatnak, melyek egyáltalán nem felelnek meg a jó erkölcsnek, lásd: uzsorakamat, mellyel jóhiszemű embereket tesznek anyagilag tönkre.

2013. márc. 1. 09:56
 15/44 A kérdező kommentje:
Mar ne is haragudj,de az uzsurakamatot a ciganyok szamoljak a szegeny videki falvakban, a zsidok nagyban gondolkodnak es nem az emberek karara, de megnyugtatlak hogy magyarok, olaszok, franciak stb. sorolhatnam, is talalsz bunozot, nincs jelentosege hogy milyen nemzetisegu csak a zsidok kihasznaljak azt a lehetoseget amire mas nem volt kepes es a buta embernek ez faj es irigy ra, en meg a beteges irigyseg helyett tanultam toluk es soha nem vertek at meg! lefordittatom neked a videot ha kivancsi vagy ra..
2013. márc. 1. 11:27
 16/44 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Nem mondtam hogy zsidók nélkül minde szép és jó lenne. Van a gójok között is elég szemét.

Csak amit nem hajlandó a nagy "művelt elit" tudomásul venni, hogy a zsidó a katalizátor, ami ezt a szemetet összegyűjti, és meghatványozva tovább terjeszti.

Nem lenne verőfényes napsütés minden nap az országban zsidók nélkül sem - ez egyértelmű. De a problémák fele kapásból megoldódna, az is 100% (pl. a zsidók által generált, irányított cigány-terror, aminek a célja a cigányok és a magyarok összeugrasztása, és a többi....)

Valaki jött Jézussal is! Na képzeld, "kedves" habzó szájú vakhülye cionista, tudom, hogy Jézus is zsidó volt. Ennek ellenére hiszek benne és tisztelem! Na akkor biztos nagy antiszemita vagyok, nem? És tudod miért? Azért, mert Krisztus ugyan zsidó volt, de minden mondata és minden tette a farizeusok, vagyis az akkori cionisták ellen irányult! A templomból ostorral verte ki őket! A mostani fehérgalléros zsidó politikusok akkori elődeit!

Tudod minek nevezte Jézus őket? A sátán atya gyermekeinek! Hát csak ennyire hozakodj elő Jézus zsidóságával....

Amúgy nem baromi furcsa, hogy ti neveztek minket rasszistának, de közben ti magyaráztok mindent csak rassz-szempontból?

Nevetséges antifasiszta csürhe....

Ha Jézus majd feltámad, nem mondom, hogy a hungaristák oldalára fog állni, mert nem hinném....de az biztos, hogy a palesztinokat mészárló és a világbankokat uraló rothadt és korrupt farizeus zsidók mellé sem!

2013. márc. 1. 11:43
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez elmebetegseg. Magyar uldozesi manianak nevezik.
2013. márc. 1. 21:47
 18/44 Ozmium42 ***** válasza:
Tűkön ülve várjuk a hiteles fordítást, amit nem a náczyak készítettek!
2013. márc. 1. 21:53
 19/44 anonim ***** válasza:
35%
Hagyjad, arra hiába is vársz, ennek a szerencsétlennek beleverték a fejébe gyerekkorában hogy a zsidók szentek, dicsőséges hősök, maguk a megtestesült istenek, a világ legcsodálatosabb népe, minden zsidó egy élő szent....ezt a zagyvaságot nem fogja tudni kinevelni belőle senki sem....ilyen egy igazi rabszolga...
2013. márc. 2. 11:30
 20/44 anonim ***** válasza:
27%

Most akik nevettek és csúfolódtok ,majd egy napon gyászolni és jajgatni fogtok....

A cigány ,román ukrán, angol,francia,német,magyar,zsidó,urugváj,vagy eszkimó stb.stb.,mindegy milyen egy a lényeg:EMBER,ÉS MIVEL EMBER ,MINDENKI ISTEN TEREMTMÉNYE.

Ha valaki bíráskodik a másik ember felett ,vajon milyen jogon teszi?????????????

Sajnos a hitleri eszme kártékonysága sok embert megfertőzött ,még napjainkban is .

2013. márc. 3. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!