Ez valami elmebetegseg? Sok emberrel talalkoztam akiknek az a meggyozodese, hogy a zsidok el akarjak foglalni magyarorszagot.
Kérdező, te tudsz héberül?
Ha igen, akkor lefordítanád nekem, hogy ebben a videóban pontosan mit mond Simon Perez? Tényleg kíváncsi vagyok! Itt a videó még egyszer: https://www.youtube.com/watch?v=gIM3UNU-h44
Ja bocsi, előző vagyok, nem láttam a második írást. Akkor előző kérdésem tárgytalan. Persze, leellenőrizni úgysem tudjuk..
Viszont az tény, hogy a zsidó tulajdonban levő multivállalatok és bankok olyan gazdasági tevékenységeket folytatnak, melyek egyáltalán nem felelnek meg a jó erkölcsnek, lásd: uzsorakamat, mellyel jóhiszemű embereket tesznek anyagilag tönkre.
6-os vagyok. Nem mondtam hogy zsidók nélkül minde szép és jó lenne. Van a gójok között is elég szemét.
Csak amit nem hajlandó a nagy "művelt elit" tudomásul venni, hogy a zsidó a katalizátor, ami ezt a szemetet összegyűjti, és meghatványozva tovább terjeszti.
Nem lenne verőfényes napsütés minden nap az országban zsidók nélkül sem - ez egyértelmű. De a problémák fele kapásból megoldódna, az is 100% (pl. a zsidók által generált, irányított cigány-terror, aminek a célja a cigányok és a magyarok összeugrasztása, és a többi....)
Valaki jött Jézussal is! Na képzeld, "kedves" habzó szájú vakhülye cionista, tudom, hogy Jézus is zsidó volt. Ennek ellenére hiszek benne és tisztelem! Na akkor biztos nagy antiszemita vagyok, nem? És tudod miért? Azért, mert Krisztus ugyan zsidó volt, de minden mondata és minden tette a farizeusok, vagyis az akkori cionisták ellen irányult! A templomból ostorral verte ki őket! A mostani fehérgalléros zsidó politikusok akkori elődeit!
Tudod minek nevezte Jézus őket? A sátán atya gyermekeinek! Hát csak ennyire hozakodj elő Jézus zsidóságával....
Amúgy nem baromi furcsa, hogy ti neveztek minket rasszistának, de közben ti magyaráztok mindent csak rassz-szempontból?
Nevetséges antifasiszta csürhe....
Ha Jézus majd feltámad, nem mondom, hogy a hungaristák oldalára fog állni, mert nem hinném....de az biztos, hogy a palesztinokat mészárló és a világbankokat uraló rothadt és korrupt farizeus zsidók mellé sem!
Most akik nevettek és csúfolódtok ,majd egy napon gyászolni és jajgatni fogtok....
A cigány ,román ukrán, angol,francia,német,magyar,zsidó,urugváj,vagy eszkimó stb.stb.,mindegy milyen egy a lényeg:EMBER,ÉS MIVEL EMBER ,MINDENKI ISTEN TEREMTMÉNYE.
Ha valaki bíráskodik a másik ember felett ,vajon milyen jogon teszi?????????????
Sajnos a hitleri eszme kártékonysága sok embert megfertőzött ,még napjainkban is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!