Hogyan állítsam le a muszlim barátom?
"Mondta ha én felakarom venni akkor felvehetem"
De kedves! :)
Kedves Digo. Azt javaslom, olvasd át újra, újra és újra ami(KE)t írtam és próbáld egységes egészként értelmezni. Ha esetleg nem menne, nyugodtan kérhetsz telefonos segítséget, vagy valakit, aki elbábozza, én nem sértődöm meg. Azt azonban kimondottan rühellem, ha mindenféle ismeretlenek szavakat próbálnak adni a számba szövegértelmezés helyett. Külföld, vagy sem, gondolom a magyar még megy.. A többivel, amiket írtál egyetértek, viszont én szándékosan nem akartam általánosítani a világ összes muszlimjára afrikától szaudi arábián keresztül malajziáig vonatkozólag. Általánosságban írtam alapelvként, ugyanis ez a felfogás nem korlátozódik kizárólag az arabokra. Éppen elég ilyen kis konyhadiktátor pasast láttam a magyarok között is és szerintem hülye aki eltűri. Az ilyen nő vizsgálja meg, mégis miért van vele, csak azt ne mondja, hogy "szereti" mert az kölcsönös valami és szabadságra, a szeretett személy felemelése, nem pedig lenyomása jellemzi. Az ilyen pasi/nő igazából önmagát "szereti", a másikban meg maximum annyit, amennyit "átvihet" magából. Ha túlságosan ellenáll, vagy ellenkezik, eltűnik a "szeretet" és a helyét átveszi a basáskodás, zsarolás, manipulálás stb stb végtelen hosszú kör. De az meg ki a francnak kell?
Kérdező: A pasas ezt hozta magával és akármennyire nem "vallási fanatikus", benne van a kultúrájában és ebből nem fog engedni nagy valószínűséggel. Ha te elmész, letelepedsz thaiföldön, akkor is ott figyel a paprikáskrumpli íze a szádban, ha 80 évig élsz is. Ő meg ezt szívta magába az anyatejjel együtt, ezt látta otthon az anyjától, ezt látta az apjától, ere tanították ebben szocializálódott. Magyarul: Neki ez a természetes. Ahogy neked meg az ellenkezője természetes. Érted? A vér nem válik vízzé és egy-két beszélgetéssel biztos nem fogod leszoktatni róla. Legyen benned tartás, magyar lány vagy nem egy értéktelen kapcarongy! Eleve ő jött ide, vendégként szépen tartsa be a szabályokat, ugyanis nem otthon van. Ha rómába mész, viselkedj úgy, mint a rómaiak. Nem pedig fordítva, hogy megjöttem mitugrász magyarok, én vagyok a legyek ura, lehet pattogni és megváltozni úgy, ahogy mifelénk a hazámban szokás. Ha nem tetszik a rendszer, lehet hazamenni és ott papmogni a muszlim csajoknak, meg onnan választani nőt. Ennyi
A muszlim emberek és az európai emberek házasságának a 80 százaléka válással végződik.
Egyszerűen nem összeegyeztethető a két kultúra , értékrend.Nagyon különbözőek.
Van az iszlámban a shián belül az alevizmus irány , ott teljesen egyenlő a férfi és a nő , nem kell fejkendő , tehát ez az iszlám egy felvilágosult , reform változata.Viszont még kevesen követik ezt az irányzatot
Viszont kérdező igen vigyázz , mert erőszakot is alkalmaz.
Egy ismerőm szintén járt egy muszlimmal , aztán egyszer összeverte azért mert a nő egyedül ment vásárolni.A kapcsolatnak azonnal vége lett ,és a férfi meg volt lepődve hogy miért meg hogy.
Sziasztok!
# 17!
Bocs, nem akarok kötekedni.
"A muszlim emberek és az európai emberek házasságának a 80 százaléka válással végződik...Egyszerűen nem összeegyeztethető a két kultúra , értékrend.Nagyon különbözőek."
Európán belül Belgiumban a legmagasabb a válások aránya- 75%, de hazánkban is bőven 60% fölött van! Szerintem nem arról van szó, hogy a kultúrákat nem lehet összeegyeztetni, hanem kultúrától függetlenül az emberek nagy része alapból képtelen a békés egymás mellett élésre!
"Viszont kérdező igen vigyázz , mert erőszakot is alkalmaz."
Hát ez sem egy Iszlám privilégium. Magyarországon belül is elharapózott a családon belüli erőszak, melynek nagy része rejtve marad, mert a szégyen miatt nagyon kevés eset kerül hatósági eljárás szintjére. Ez a jelenség Európában is jelen van.
"Egy ismerőm szintén járt egy muszlimmal , aztán egyszer összeverte azért mert a nő egyedül ment vásárolni.A kapcsolatnak azonnal vége lett ,és a férfi meg volt lepődve hogy miért meg hogy."
Ne viccelj már, ilyen történet ezernyi van, ahol ugyanez megtörténik és a férfi partner nem muszlim.
18. Te ne viccelj.
A mi nyugati ,"szabadság" szemléletünk nem összeegyeztethető az ő kőkonzervatív , középkori nézeteikkel.
Ez a vallás 622 évvel fiatalabb mint a miénk ,és 622 évvel le is van maradva.
A muszlim férfiaknál a nő az egy "semmi" egy tárgy mint neked az autód vagy a telefonod.
Teljesen másak a nézeteik mint nekünk.
Hát, igen, a nőnek még csak lelke sincs, nem is juthat a paradicsomba, ahol igazán semmi szükség nincs is rá, mert ugye ott vannak a hurik, a derék muszlimnak.
A kétfajta elnyomás sem összehasonlítható.
A magyar családi erőszakoskodás a férfi részéről általában ritkaság, bár néha előfordul.
A válással foglalkozó szakemberek szerint ez egy felkapott dolog, mesterségesen provokált és az alapja az, hogy a válni szándékozó nők kiokosítják egymást, mondván : - Hazamész, jól felbosszantod a mafla férjed, addig hergeled, amíg a hülye behúz egyet, lehetőleg a szemed alá és ha megvan a monoklid, rohansz látleletet vetetni. Aztán már csak szerénykedni kell, mint az ártatlan ibolya, az ügyvéd mindent elintéz, Tied a ház, a lakás, a gyerek, a gyerektartás, a nyavajás meg mehet a fenébe. -
Na, hát ez a magyar erőszakosság, de természetesen akad, ahol valami barom valóban agyba, főbe veri az asszonyát, de ez meglehetősen ritka.
Nálunk inkább a nő az uralkodó, nekem egy néger ismerősöm volt, valszeg muszlim, mert mindig grillcsirkét evett és szerinte nálunk a nők tartanak háremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!