Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A homoszexuálisok hogyan...

A homoszexuálisok hogyan vetkőzzék le istenhitüket, hogy ezzel ne tudják provokálni az Istenben hívőket?

Figyelt kérdés
Most elég sok kérdés volt erről és arra gondoltam, akkor biztosan van arra is mód, hogy valaki kitérjen a hitéből. Hisz láthatóan a keresztényeket irritálja látatlanul is ez.
2013. jan. 23. 18:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy azt ki mondta, hogy egy gén dönti el a homoszexualitást? Tudjuk, hogy ez komplexebb."

Már aki tudja!

A hülye média éppen hogy nem tudja!

Aztán a végeredmény: csökött agyú IQ light úgy vélekedik, hogy ha teherbe be esne, és a genetikai vizsgálat megállapítaná, hogy a magzat "hordozza" a "h0mokos gént", akkor irány az abortusz...

Csodálatos...

Nem a homoszexualitás a betegség, hanem a homofóbia!

Homoszexuálisnak lenni pedig egyáltalán nem "kötelező"!

Ki ilyen, ki olyan. Ki hetero, ki homo, ki bi.

Ha valakit zavar két ember szerelme, csak azért mert éppen két fiúról vagy 2 lányról van szó, az nem más valójában, mint kényszerneurózis!

És miért?

Mert lehet éppen látens homoszexuális vagyok, és ezt még magamnak sem tudom "megbocsájtani", ezért maximálisan elnyomom ezt az érzést, és mindenkibe belerúgok, aki még is felkeltené bennem, elsősorban a melegekbe!

Mert egy konformista majom vagyok, akinek nincs önálló gondolkodása, akinek nincs önálló véleménye, csak az lényeg, hogy megfeleljek a közbutaságnak, legyen az bármekkora sötétség is és embertelenség!

Ez a homófóbia!

És hangsúlyozom: vannak normális melegek is és nem kell őket összekeverni a felszínen tündöklő söpredékkel.

A melegeket a "ratyik" alapján megítélni, pl. olyan dolog, ha a hetero nőket valaki piros lámpás ház bárcás "dolgozói" alapján akarná minősíteni.

Azt a téveszmét, hogy a melegek magukat nőnek képzelő férfiak, azt is homofóbia termelte ki, (bár egyes defektes melegek igyekeznek neki megfelelni) és semmi köze a valósághoz. Melegnek lenni nem azt jelenti, hogy fiú létemre neki állok lányt majomkodni, hanem kizárólag azt, hogy fiú vagyok a javából és a fiúkba vagyok a javából szerelmes is.

Hogy egyeseknek meg milyen pszichopátiája is vannak esetleg a melegségük mellet, az már egy más tészta, a kettő között nincs semmilyen közvetlen összefüggés.

Ha csak nem az ugye, hogy pont a homofóbia próbálja üldözi a melegeket egy sajátos szubkultúrába, és egy nyomásnak nem minden meleg tud ellenállni, tekintve hogy a heterókkal egyezően ők sem feltétlenül szupermenek, hanem ők is csak szimplán emberből vannak.

És aztán micsoda hazug álszentség!

Két fiú csókolózik? Egy tahó macsó legszívesebben orrba vágná őket! Két lány teszi ugyanezt? Legszívesebben közéjük feküdne! Pedig a leszbikusság i csak arról szól. hogy egy lány egy lányba szerelmes, és véletlenül sem arról, hogy pluszban egy macsóba is.

A kereszténység meg gazzal a süket dumával jön, hogy ők nem ítélik el homoszexuális egyént, de a homoszexualitás az "bűn".

Ja, vállald pajtikám a cölibátust, vállald egy egész életre a magányt, ne legyen az életedben egyetlen egy mélyebb, intim barátság sem, nyesd vissza magad, fonnyadj el, őrülj meg, kérj bocsánatot, hogy megszülettél; adj hálát az istennek hogy vezekelhetsz: nem gondoljátok "keresztények", hogy ezek után talán azzal kéne foglalkoznotok, hogy milyen méretű kényszer zubbony illik rátok?

Ja és homoszexualitás az bűn!

Hogy meg ne hatódjak...

Én magam meggyőződéses (é véletlenül sem vulgár) ateista vagyok. Tehát nem hiszek semmiféle istenben, és nem vagyok semmiféle vallásnak a követője.

De ha mégis van volna isten, nagyon szívesen meghallgatnám a véleményét arról, hogy mi a véleménye a homoszexualitásról!

Sőt, nem csak meghallhatnám, hanem tudom is a válaszát!

A válasza az lenne, hogy gyermekem nem a homoszexualitás a bűn, hanem (többek között) a kereszténység a bűn!

Igen, a kereszténység a bűn, sőt a betegség!

(Hogy mondhattam én ilyent, ez már biztos a közelgő apokalipszis jele, én nyilván rólam jövendölt a Biblia, amikor az Antikrisztusról beszélt.)

Hogy miért? Nem kell ide IQ 200, se doktori végzettség.

Az isten ugye állítólag azt várja, hogy "higgyünk" benne.

(Hát ez is hatalmas egy marhaság. Mert ahogy a kiváló világhírű ateista pszichiáter Erich Fromm helyesen rámutatott A szeretet művészete című könyvében, hogy az isten iránti valós szeretet az nem bárminek is az elhívését jelenti, hanem az istentelen való eggyé válást méltányosságban, igazságosságban és szeretetben.)

De maradjunk mégis a "hit" kifejezésnél. Ha hiszek istenben az jó, ha nem hiszek, az nem jó...

De vajon hisznek-e, ez igazi értelemben a keresztények?

Tegyük fel, hogy egy vak megkér engem arra, hogy vezessem át az úttesten. És az isten majd a szerint fog megítélni engem.

Nos mit tehetek?

a, tisztességgel átvezetem (racionális hit)

b, megtagadom tőle segítséget (isten tagadás)

c, részegere iszom magam, majd pedig ha már jól becsíptem, akkor nosza rajta, becsukom a szemem, és átszáguldok vakkal az úttesten. Természetesen azt is a tudtára adom, hogy jönnie kell, mert Krisztus érte is meghalt, és ha nem jön, akkor a pokolban fogja végezni! Legfeljebb közben elcsapnak minket az autók..(vak hit)

Nos kérdem én, ki követte el a legnagyobb bűnt a vak ellen? Hát nyilván a harmadik! Aki vakon átszáguldott vele! És nem az, aki megtagadta a segítséget!

Úgy hogy lehet dumálni keresztények, hogy aki nem hisz az elkárhozik, pedig neki sokkal kisebb a bűne, mint a vakon hívő ámokfutónak!

Röviden: az isten tagadás sokkal kisebb bűn isten ellen, mint a vakhit!

Így tehát Miközben a keresztények állandóan az istenről rizsáznak, valójában ők a legnagyobb istenmegtagadók!

A legkisebbek meg pontosan az ateisták! Mert az ateizmus egyáltalán nem az isten megtagadásáról szól, mint ahogy azt a szenteskedők rájuk akasztották; hanem kizárólag az intellektuálisan tisztességes gondolkodásról és valóság tiszteletéről!

És ha a valóság az, hogy isten nincs, hát akkor nincs!

Viszont ha istent szeretni azt jelenti, hogy istennel együtt válni igazságosságban, méltányosságban és szeretetben, akkor teljesen egyértelmű, hogy bármilyen furán és ellentmondásnak is hangzik, a valódi, gondolkodó ateisták az isten igaz gyermekei!

A keresztények meg pont vakhitű ámokfutást teszik. (Fromm könyvében megvilágítja a racionális és azt irracionális /vak/ hit közötti különbséget is.)

Mert a kereszténység a többi vallással egyetemben, vakhit!

Egyáltalán honnan veszem magamnak jogot, hogy kijelentsem, hogy a kereszténység az igazi vallás? Nem mondjuk pl. az indiánok ősi hite?

A többi is teljesen fikció: egy Bibliának nevezett ókori ellentmondásos és zavaros legendára, a plébános úr prédikációnak nevezett marketing szövegeire; meg a magamnak babonásan és rózsaszínen beképzelt dolgokra alapozom a hitemet?

És nem csak hogy így bűn a kereszténység a vakhit miatt, hanem betegség is!

(Klinikai szakszóval úgy hívják, hogy alvajárás: illetve minden elmebetegség is pontosan a dacos alvajáráson alapul. Ha pedig valakinek téveszméi vannak, azt őrültségnek hívjuk; ellenben ha több embernek van egyszerre ugyanaz a téveszméje, azt vallásnak.)

Szóval mi ez, ha nem a nonszensz a köbön? Már több meleg fiatal lett azért öngyilkos, mert nem bírta a gyűrődést, és kicsinálta a kereszténység által rendesen fűtött homofóbia terrorja!

Hát megálljon ám már a menet! Micsoda egy aljas dolog, magamat fennköltnek színlelve egy embert csak azért az öngyilkosságba kergetni, mert az én ámokfutó alvajárásom szerint az úgy "helyes"!?

Az egyik oldalon egy ártatlan ember élet áll, a másik oldalon meg egy ókori legendákra és egyéb őrültségekre hivatkozó ámokfutó alvajáró.

Természetesen: melegnek lenni utálatos dolog, halált érdemel, genetikai selejt, bűn, fonnyadjon el, legyen öngyilkos csak egy hibbant flúg miatt....

Csodálatos...

A melegeknek pedig csak azt tudom mondani, hogy igenis legyenek büszkék arra, hogy melegnek születtek. Ugyan nem előny melegnek lenni, de nem is hátrány, Viszont jelent pár olyan speciális lehetőséget az élettől, amit pont ők kapnak meg, és senki más. És ezt nyugodtan tekinthetik akár az élettől kapott nagyszerű ajándéknak is, amit csak ők kaphattak meg, és senki más!

Természetesen a heterók is lehetnek mire büszkék, nekik jutott például az élet tovább adásának és gyerek nevelésnek a nagyon szép lehetősége.

És le feledjétek: a homofóbia, a demagógok és minden diktátor ellen az legjobb a fegyver a leleplezésük, a nevetségessé tételük, az igazság elmondása. Innentől kezdve a hazug mindenki szenében hiteltelen lesz, és többet nem tud már ártani senkinek.

Úgy hogy csak fel a fejjel! :)

"A kereszténység furcsa egy vallás. Örökké tartó szenvedés vár mindenkire, aki megkérdőjelezi Isten végtelen szeretetét. "Köszönjük, irgalmas Isten, ezeket a lehetőségeket!"

"Bill Hicks "

"A vallás az emberi méltóság megalázása."

(Steven Weinberg)

"Hogyan lehet, hogy alig akad olyan nagy vallás, amelyik a tudományra tekintve így szólt volna: "Hiszen ez jobb, mint gondoltuk! Az Univerzum sokkal nagyobb, mint ahogy a prófétáink mondták, nagyszerűbb, kifinomultabb, elegánsabb"? Ehelyett kijelentik: "Nem, nem, nem! Az én istenem egy kis istenke, és azt akarom, hogy az is maradjon." Az a vallás, legyen akár régi, akár új, amelyik olyannak hangsúlyozza az Univerzum fenségességét, amilyennek a modem tudomány feltárja, a tisztelet és áhítat olyan tartalékjait mozgatná meg, amilyenről a hagyományos vallások nem is álmodozhatnak."

(Carl Sagan)

"A kereszténység biztosan túlél még egy évezredet a földön - múzeumban, kitömve."

(Mark Twain)

2013. jan. 24. 15:08
 22/24 anonim ***** válasza:

"semmiféle isten nem létezik."

Ha ezt komolyan gondolod akkor minek foglalkozol a keresztényekkel?

2013. jan. 24. 16:08
 23/24 A kérdező kommentje:
Mert a családom keresztény. Illetve hatással vannak a mindennapjaimra.
2013. jan. 24. 21:49
 24/24 A kérdező kommentje:
És egyébként sem szabad elsiklani a problémák felett.
2013. jan. 24. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!