A homoszexuálisok hogyan vetkőzzék le istenhitüket, hogy ezzel ne tudják provokálni az Istenben hívőket?
19:20
Azért az "áltudományos blabla" dologgal kapcsolatban csak annyit... Hogy az általad írt sorokat középsulis koromban is produkálni tudtam volna, főleg Google keresővel és hiánypótló beilleszthető linkekkel a hátam mögött. =) De ezt nem rágalomnak szántam, ettől még persze lehet igazad, csak a helyzet iróniájára hívtam fel a figyelmet.
Egyébként, ami a pszichológiai okokat illeti, nem kötekedni akarok, de az ember egészen kicsi gyermekkorában még nem "szexuálisan elkötelezett", viszont ilyenkor azért rendesen alakítják őt a "környezete tényezői". (Egyébként, én kisgyerek koromban kifejezetten nem úgy viselkedtem, ahogyan azt a nemem szerint elvárnák, és ellenkező neműekkel játszottam mindig oviban is. Ezt meg csak úgy megjegyeztem.)
Az meg egy dolog, hogy hipotézisekkel állnak elő; "nem tudomány az, amit nem lehet számokkal alátámasztani". =P (Jó, ezt csak azért írtam, mert nekem már személy szerint az agyamra megy ez a mondat.)
(A pap bácsit illetően meg; nem tájékozódom pap bácsiktól, keresztény közösségbe sem járok, bár szeretnék, de ez most lényegtelen is. Nem mindenki, mindenről pap bácsiktól tájékozódik, aki keresztény. Ha már az "alaptalan vádakról" beszélgetünk... =P)
Magam is úgy vélem ,
Ha Istenben szeretnének hinni az sosem baj.
Engedjék, hogy Jehova a formálja őket:
Ha szeretnének hasonlítani a teremtőre akkor a gondolkodásukban kell változtatni.
Jézus drasztikus szemléltetést alkalmazott ami ide is érthető.
"Ha kezed botránkoztat meg vágd le vesd el magadtól, jobb bemenni Isten új rendszerébe félkézzel mint két kézzel meghalni."
Persze azt mindenki tudja hogy ez nem szó szerint értendő...
Jézus azt mondta még:
Ti a BARÁTAIM VAGYTOK ha azt teszitek amit parancsolok nektek.
De ha nem akkor?
ezen gondolkodjanak el, más részt a bibliában le van írva, hogy gyűlölni kell amit Isten gyűlöl, és szeretni kell amit Ő szeret.
ekkor egyféle érzései lesznek a teremtőjével az egyénnek.
Én az istenhitből már kinőttem és éppúgy nem élek vele, mint semmilyen más kábítószerrel sem, így marihuánával vagy heroinnal sem.
És akkor mondom neked, hogy a homoszexualitásnak nincsen génje. Aki egy kicsit is konyít a genetikához, annak égnek áll ekkora baromság hallatán a haja.
A gének nem így működnek, a homoszexualitás fogalom ebből a szempontból teljesen definiálhatatlan, mert azt egy gyűjtő kosárnak használják, melybe, mindent belehajítanak, ezenkívül az emberi viselkedés alapjait már jó pár tízezer éve nem a gének, hanem az ember személyisége határozza meg, a gének ennek csak az alapjait biztosítják.
És ha ott is van egy gén, azt még nem jelenti azt, hogy aktivált állapotban van.
Ugyanilyen marhaság, a "dohányzás", meg a "bűnözés" meg mit tudom én minek a génje: ilyenek nem léteznek! Elég szégyen, hogy a hülye média ilyen baromságokat terjeszt, sőt egyes lódoktorok még asszisztálnak is hozzá.
Te is biztos valami ilyen helyen halottad ezt az ökörséget, és ezt szajkózod, miközben fogadni mernék a genetikai ismereteid a nullához közelítenek.
Az ilyen meséket a génkutyuló ipar terjeszti, mert azt akarják megetetni a néppel, hogy az teljesen veszélytelen dolog, mintha csak egy téglafalba ki be raknánk egy -egy téglát, egy-egy gént.
Csak hogy a dolog totál nem így működik! Egy óriási nagy, sötét bazilikához lehetne a dolgot hasonlítani, mely ajtajának apró lyukán begurítunk egy kis golyót. Na vajon hol áll meg? És mivel találkozik a sötétben?
Csak a borsószem színét 2 gén határozza meg. Akkor meg egy olyant összetett emberi viselkedést, hogy ki kibe lesz szerelmes, azt meg egyetlen egy szem gén?
Hát ha akarnék se tudnék ennél nagyobb áltudományos baromságot kitalálni!
Tényleg nem annyira tudományos az írásod, de jó gondolatmeneten haladsz, mégha a következtetéseid nem is pontosak. Például az igaz, hogy minél diverzebb egy faj, annál nagyobb a túlélőképessége, de attól, hogy vannak homoszexuálisok, attól még nem leszünk túlélőbb faj. A többi egész jó gondolat.
A fő lényeg annyi, hogy a melegek általában nem szaporodnak, mégis genetikailag az élőlényekben van, tehát volt vagy van valami haszna ennek a fordított nemi vonzódásnak.
Amúgy azt ki mondta, hogy egy gén dönti el a homoszexualitást? Tudjuk, hogy ez komplexebb.
Tudva levő, hogy egyes függőségek kialakulásának az esélyét egyes embereknél a gének is alakítják. Például ha valakinél nagyobb affinitással kötődnek meg a receptorokon az agystimuláns hatású készítmények molekulái, akkor ott nagyobb az esély a függőségek kialakulására.
Csatlakozom az utolsó két hozzá szólóhoz.
Végre ...
Csak számodra bűn, nem mindenki ugyanúgy gondolkodik, fogjátok már fel. Az emberi elme határozza meg a leírtakat, semmiféle isten nem létezik.
Tönkretesztek ezer meg ezer életet a vallási fanatizmussal, mert annyira gyenge jellemek vagytok és másra vetítitek ki a tökéletlenségeteket és ezért szenvednek.
Nem csak nektek van véleményetek a dolgokról, nem csak a tiéteket lehet elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!