Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van az, hogy a homoszexu...

Miért van az, hogy a homoszexuálisok keresztények akarnak lenni?

Figyelt kérdés

Több kérdés / támadás /is megjelent homoszexuálisok részéről ezen az oldalon azzal a céllal, hogy ők jó keresztények és Isten elfogadja őket.

Azt, hogy a biblia teljesen mást mond ezzel kapcsolatban, egy átlag ember tudja.

Azt nem érem, hogy miért akarják elfogadtatni ezt a viselkedésformát a keresztényekkel?

2013. jan. 23. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
És még annyit tennék hozzá, hogy engem nem érdekel, ha valaki homoszexuális, ugyanis a tettei alapján ítélem meg az embereket. Egy meleg is lehet értékes, rendes ember, aki tőlem sokkal több megbecsülést érdemel, mint egy képmutató, hazug heteroszexuális, aki esetleg magát még kereszténynek is nevezi, csak ennyitől nem lesz jobb ember. Az, hogy Isten hogy ítél, én nem tudhatom, de más sem, mindenesetre senkit nem fog pusztán a heteroszexuális beállítottsága felmenteni Isten előtt az utolsó ítéletkor. Isten előtt senki sem rejtheti el a bűneit. A gyűlölködés felebarátaink ellen, amit itt sokan tanúsítottak, mindenesetre nem egyezik Jézus tanításaival.
2013. jún. 19. 22:17
 82/86 A kérdező kommentje:

Szerintem kezdtek rossz irányba menni.

Az nem kérdés, hogy vannak köztük jó ember - mit ahogyan az sem, hogy a heterok között vannak rosszak.

Ezen szerintem túlléphetnénk.

"de hiszem, hogy ők is lehetnek jó keresztények"

Szóval, ha nem tudok úszni és nem is akarok megtanulni, mert ÉN ilyen vagyok, akkor nem akarok mindenáron a tagja lenni az úszószövetségnek.

Nem várom el tőlük, hogy eresszék le a medencét és ha nem teszik akkor nem sértődök meg és hordom le őket ilyen olyan embereknek.

És nem hiszem, hogy ha nem tanulok meg úszni akkor lehetek a legjobb úszok között.

Azért van egy bizonyos erkölcsi mérték amit nem a keresztények, hanem a kereszténység alapítója Jézus Krisztus határozott meg.

Nekünk nem az a dolgunk, hogy egy új erkölcsi mércét állítsunk fel, hanem alkalmazzuk azt amit ő lefektetett.

Na akkor még egyszer: nem a homoszexuálisokkal van bajom, hanem azzal, hogy mint keresztényre akarják rám erőltetni ezt a fajta elfogadást.

2013. jún. 20. 19:50
 83/86 anonim ***** válasza:
25%

úr isten ... ezt az agymenést :)

pedig hidd el, az úszók között is van ám meleg srác és mégse eresztik le miatta a medencét ...

2013. jún. 20. 20:28
 84/86 anonim ***** válasza:
Még mindig nem kaptam arra választ, miért kell zsigerből kiközösíteni valakit a keresztények közül, aki homoszexuális. Sokkal nagyobb bűnnel is ülnek az egyházaknál, nem csak a hívők közt! De a sok pedofil pap és Borgia pápa biztosan üdvözül... Ne viccelj már kérdező! Miért ne lehetnének jó keresztények? Még soha nem találkoztam a templomban egy meleggel sem, aki rám, vagy az egyházra akarta volna erőltetni a másságát... Amelyik meleg úgy dönt, hogy keresztény lesz, megpróbál a Biblia szerint élni és önmegtartóztatást gyakorol, legalábbis azok közül, akiket én ismerek, ez így van, nem egy ment el papnak, mert számára így a legkönnyebb betartani. Akik pedig továbbra is folytatnak férfiakkal szexuális kapcsolatot, azok sem akarják ezt propagálni az egyházon belül… hát csinálják, a te dolgod? Továbbra is tartom azt, hogy a homoszexualitás csak egy a sok bűn közül, amit a Biblia felsorol, az pedig nem keresztény, aki ezt ugyan nem csinálja, de a többi bűnben kedvére dagonyázik, mert önkényesen szelektál a bűnök közül és rangsorolja azokat. Akkor kérdezhetnénk, a sok házasságtörő, vagy épp elvált ember miért akar keresztény lenni? De nem kérdezem, mert Jézus senkit sem (még a paráznákat sem!!!) küldte el a gyülekezetéből, sőt! Akkor neked jogod van hozzá? Te csak egy halandó vagy, mint én és a többiek, sajnálom, hogy Pál leveléből csak a meleg-rész jut eszedbe, az nem, hogy ne ítélkezz mások felett, mert nem a te dolgod az. Itt én befejeztem magam részéről.
2013. jún. 21. 09:06
 85/86 anonim ***** válasza:
A kérdező vicces, hogy Jézussal példlázik, miközben a legfontosabb tanítását nem tartja be. Jézus nem azért jött el hozzánk, hogy a melegek elleny kampányoljon, tudtommal semmit sem mondott róluk (mondjuk ettől még nem biztos, hogy egyet is értett vele), de egyet értek az előttem szólóval, mindenkit befogadott a gyülekezetébe, és az ilyen kirekesztők ellen biztosan felemelte volna a szavát: "az vesse rá az első követ.."
2013. jún. 21. 09:17
 86/86 anonim ***** válasza:
Én nem akarok keresztény lenni, a lényeg hogy a keresztények hagyjanak békén.
2019. jún. 10. 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!