Miért van az, hogy a homoszexuálisok keresztények akarnak lenni?
Több kérdés / támadás /is megjelent homoszexuálisok részéről ezen az oldalon azzal a céllal, hogy ők jó keresztények és Isten elfogadja őket.
Azt, hogy a biblia teljesen mást mond ezzel kapcsolatban, egy átlag ember tudja.
Azt nem érem, hogy miért akarják elfogadtatni ezt a viselkedésformát a keresztényekkel?
Szerintem kezdtek rossz irányba menni.
Az nem kérdés, hogy vannak köztük jó ember - mit ahogyan az sem, hogy a heterok között vannak rosszak.
Ezen szerintem túlléphetnénk.
"de hiszem, hogy ők is lehetnek jó keresztények"
Szóval, ha nem tudok úszni és nem is akarok megtanulni, mert ÉN ilyen vagyok, akkor nem akarok mindenáron a tagja lenni az úszószövetségnek.
Nem várom el tőlük, hogy eresszék le a medencét és ha nem teszik akkor nem sértődök meg és hordom le őket ilyen olyan embereknek.
És nem hiszem, hogy ha nem tanulok meg úszni akkor lehetek a legjobb úszok között.
Azért van egy bizonyos erkölcsi mérték amit nem a keresztények, hanem a kereszténység alapítója Jézus Krisztus határozott meg.
Nekünk nem az a dolgunk, hogy egy új erkölcsi mércét állítsunk fel, hanem alkalmazzuk azt amit ő lefektetett.
Na akkor még egyszer: nem a homoszexuálisokkal van bajom, hanem azzal, hogy mint keresztényre akarják rám erőltetni ezt a fajta elfogadást.
úr isten ... ezt az agymenést :)
pedig hidd el, az úszók között is van ám meleg srác és mégse eresztik le miatta a medencét ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!