Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van az, hogy a homoszexu...

Miért van az, hogy a homoszexuálisok keresztények akarnak lenni?

Figyelt kérdés

Több kérdés / támadás /is megjelent homoszexuálisok részéről ezen az oldalon azzal a céllal, hogy ők jó keresztények és Isten elfogadja őket.

Azt, hogy a biblia teljesen mást mond ezzel kapcsolatban, egy átlag ember tudja.

Azt nem érem, hogy miért akarják elfogadtatni ezt a viselkedésformát a keresztényekkel?

2013. jan. 23. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
52%
nah most már az elfogadó heterókat is? há őket meg mé ??
2013. jan. 24. 15:48
 62/86 anonim ***** válasza:
43%

(Róma 1:32)

"Kik jóllehet az Isten végzését ismerik, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az akképen cselekvőkkel egyet is értenek."

Pontosan ezért. Szóval kezd el gyorsan utálni a melegeket, vagy velem együtt a pokolba jutsz. :D

2013. jan. 24. 18:59
 63/86 anonim ***** válasza:
34%

áháá

na oké, holnap a reggeli edzésen összeveszek a csávóval !!!

2013. jan. 24. 19:06
 64/86 A kérdező kommentje:

A Római levélben hol olvastad, hogy az ítéletet ezt emberek fogják végrehajtani?

Az ítéletet sem, az emberek hozták - végrehajtani sem, nekik kell.

Istennek meg van hozzá a hatalma, ha ezt látja jónak.

És megint csak egy próbálkozás, hogy kiforgasd a szentírást.

És megint csak nem válaszoltál a kérdésre.

Kezdem megszokni.

2013. jan. 25. 11:23
 65/86 anonim ***** válasza:
50%
de minden ilyen vakon hívő szentkeresztény ennyire bugyuta? ez vele jár? nagyon durva ....
2013. jan. 25. 11:25
 66/86 anonim ***** válasza:
18%

Jézus mondta: Aki hozzám jön, semmiképpen ki nem vetem.

(János evangéliuma 6,37)

2013. jan. 25. 11:36
 67/86 anonim ***** válasza:
#38-nál válaszoltam, akár elfogadod a válaszom, akár nem, én eleget tettem a kérésnek.
2013. jan. 25. 11:48
 68/86 A kérdező kommentje:

"Magyarán ha valahova tartozni akarsz, de nem felelsz meg a feltételeknek egyesek szerint, akkor egyes esetekben könnyebb a feltételeken változtatni, mint magadon."

Bocsi.

Azt hittem, hogy ezt nem gondoltad komolyan, mert a kereszténységet megváltoztatni elég merész dolog.

Azt feltételezi, hogy Jézus rosszal alapította meg, mert nem gondolt az akkor élő és azóta született homoszexuálisokra.

2013. jan. 25. 12:00
 69/86 anonim ***** válasza:
61%

hát és látod ... mégis rosszul csinálta az öreg ... na persze már ha így értelmezzük, mert aztán ki tudja, neki is milyen titkos fiús ügyei voltak? .... szal na .. ne legyünk álszentek! hát nézd meg az egyházon belül is mi megy!

aztán meg egy időben mentek olyan pletykák h Jézusnak is volt fiúszeretője!

2013. jan. 25. 12:29
 70/86 anonim ***** válasza:
2013. jan. 25. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!