Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Bibliában valahol van egy...

A Bibliában valahol van egy nagyon hasonló történet Szodoma és Gomora történetéhez. Hol található ez?

Figyelt kérdés
Egyébként meg miért nem fogjátok fel, hogy nem a melegek miatt lett elpustítva az a hely, hanem az embertelen erőszak, törvényszegés és a szexualáis anarchia miatt?

2013. jan. 22. 10:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/117 anonim ***** válasza:
67%
az előzőhöz még hozzátenném, hogy a homoszexuális férfiak nem tudják _elhagyni_ az "asszonynéppel való élést", mert eleve nem vonzódnak a nőkhöz. elhagyni csak olyan tudja, aki előtte élt vele.
2013. jan. 22. 22:18
 32/117 anonim ***** válasza:
100%

"Természetellenes, és ez abból is látszik, hogyha olyan mértékben elterjedne a homoszexualitás, akár ki is halhatna az emberiség."

Képzeld! Ha csak férfiak lennének a világon, akkor kihalna az emberiség.

Amúgy vannak leszbikusok, így az emberiség biztosítva van. Nem kötelező szexelni a gyereknemzéshez, csak az ondót be kell valahogy juttatni a hüvelybe.

2013. jan. 23. 12:05
 33/117 anonim ***** válasza:
58%

Kit érdekel, hogy mit ír a Biblia?

A Mein Kampf is ír hasonló ocsmányságokat.

Mindkettőt be kénje tiltani.

2013. jan. 23. 12:09
 34/117 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, én picit eltérek most a tárgytól, de úgy érzem, meg kell kérdeznem... Ugye mindenki tudja, hogy Isten férfivá és nővé teremtette az embert, illetve, hogy szaporodjanak, gyarapítsák be az egész Földet, stb... És én most bele nem megyek, hogy meleg jogok így meg úgy, pedig lenne számtalan kérdésem, de nem kötekedni akarok, főleg nem úgy, hogy van hitem. DE! Arra adjon valami ütős választ nekem valaki, hogy hermafroditizmus (interszexualizmus) esetén mi a nagy büdös helyzet van? Mert pl. őket nem említi a Biblia... Akinek történetesen tényleg két nemi szerve van, és a szervezete is két fajta hormont termel? Az ilyen emberek akármelyik nemhez is vonzódnak, végső soron valahol a sajátjukhoz is... Na, akkor most ők bűnösök, mert ilyen testbe születtek? Nem kérdőjelezem meg a Biblia szavát, de kétnemű emberek mindig is voltak, még ha nagyon kevesen is, de innentől kezdve ez a férfi-nő dolog hogyan néz ki? És tényleg nem kötekedés miatt kérdezem, de egyszer egy hasonló kérdés miatt egy lelkész nem tudott erre válaszolni egy régi osztálytársamnak.
2013. jan. 23. 13:39
 35/117 anonim ***** válasza:
72%

13:39

Ebből is látszik, hogy a bibliát nem valami istenség írta, hanem primitív emberek, akik évente egyszer tisztálkodtak.

2013. jan. 23. 13:53
 36/117 poet1 ***** válasza:
31%
Akik itt a Bibliát szidják, valójában azért teszik, mert képtelenek elfogadni, hogy nem lehet bármit megtenni,hanem a meleg,erkölcstelen életnek is vannak következményei. Úgy is Istené lesz a végső szó,kedves gyűlölködők!
2013. jan. 23. 14:45
 37/117 anonim ***** válasza:
78%

"Úgy is Istené lesz a végső szó,kedves gyűlölködők!"

mondja egy gyűlölködő.

2013. jan. 23. 15:18
 38/117 anonim ***** válasza:
75%

14:45

Itt az emberek a bibliáról csak véleményt írnak, az ismereteik alapján.

Te viszont emberek egy csoportját szidod, támadod.

Olyan embereket, akiket nem is ismersz, sose találkoztál velük. Mind a Nácik.

2013. jan. 23. 15:26
 39/117 anonim ***** válasza:
100%

Kedves poet1, gyűlölködő!

A kérdésemre válaszolj légyszi, interszexualizmus témában... Szerintem baromira nem gyűlölködő hangnemben kérdeztem, jah, és csak h tudd, 14. éve járok egyházi suliba... Úgyhogy hátrább az agarakkal...

2013. jan. 23. 15:49
 40/117 anonim ***** válasza:
100%
poet1 mindenhol a melegeket ócsárolja. Ez a mániája.
2013. jan. 23. 16:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!