Isten segít az embereknek megtalálni a hozzájuk illő párt?
Figyelt kérdés
ill. honnan fogom tudni,h. ő az igazi??2013. jan. 20. 09:56
11/16 yuda válasza:
Elnézést: utóbbi válaszom nem ide céloztam, de a meglepő, hogy még a kérdés is eltünt, ahová írni szándékoztam :D
12/16 titak válasza:
YUDA,
nincs ebben semmi meglepő. Sokan vannak ebben e topikban akik a "számukra" sértő kérdéseket, ill. válaszokat töröltetik.
13/16 anonim válasza:
Segít,csak várj egy pár évet. ÖregkoroUidra megtudud ki az igazi.
14/16 anonim válasza:
Még szép.Én ebben biztos vagyok!Én csak Tőle várom a párom, ezért nem is megyek bele semmilyen kapcsoltba,amiről tudom hogy Isten ezt nem szeretné.Én imádkozni szoktam,és mindig válaszol,akár egy Igén keresztül, vagy álmon,kijelentésen keresztül,és ha nem értem,megkérem magyarázza el nekem,vagy mutasson rá konkrétan.Ajánlom, hogy Hozzá fordulj.:)
15/16 anonim válasza:
Hogyne. De csak ha te is segítesz magadon
ön-és társismeret
16/16 világvége1 válasza:
A jóknak segít. Nem létezik olyan, hogy az igazi. A szerelem jó dolog, minél nagyobb, annál jobb, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!