Szerintem ez változó.Az adott közösségtől függ!Lehet valaki x vallású ,de közömbös,akkor Őt nem is fogja érdekelni a másik x vallású problémája.Ha jó összetartó a társaság szerintem bármilyen vallású lehet.
2013. jan. 19. 20:00
4/16 anonim válasza:
Nem feltétlen vallás függő. Általánosan viszont azok, akiket nem üldöznek, de nem szeretik (szektának minősítik) őket, azok összetartanak mindig, mindenhol. Ma Magyarországon ilyen pl. Jehova Tanui.
2013. jan. 19. 20:12
5/16 A kérdező kommentje:
Hallottam egy történetet ami lehet,hogy nem igaz.
Épitkezésen,segédmunkásként dolgozott egy férfi,nyakában Dávid? csillagos medál.Meglátta őt egy tehetős izraelita és kiragadta ebből az élethelyzetből.Tehát lehet,hogy csak mese.
2013. jan. 19. 20:52
6/16 anonim válasza:
A kereszténységen belül a reformátusok nem összetartóak. Tapasztalatból beszélek.
2013. jan. 19. 21:30
7/16 anonim válasza:
Katolikusként azt mondom eddigi tapasztalataim alapján, hogy messze a zsidók a legösszetartóbbak. Én olyan történetet tudok, ami egy családom által ismert zsidóval történt meg. Az illetőnek nem volt érzéke az üzlethez, de volt egy komája, akinek igen, megmondta mindig hogy mit kell eladni épp és hol, aztán így is tett, csodák csodájára mindig bejött neki... :))
2013. jan. 19. 22:25
8/16 anonim válasza:
Az egész világon Jehova Tanúiról hallottam ezt, nem csak Magyar országon.De őket nem szeretik.
2013. jan. 19. 22:46
9/16 anonim válasza:
Szerintem Jehova tanúi csak a prédikálásban tartanak össze.
Civilben nem ismerik egymást a szervuszon kívül.
2013. jan. 20. 01:38
10/16 anonim válasza:
Tévedsz kedves hozzá szóló.
Egy biztos, nyilván akik vidéken, vagy más kerületekben laknak azok nem ismerik egymást, de kerületenként, vagy helyi falvakban településen képzeld nagyon is mert egy körzetben laknak.
És nem csak szervusz van, hanem komoly támogatások segítség nyújtások is vannak, de még a helyileg más körzetekbe vagy országokba is küldenek egymásnak, jó lehet nem ismerik egymást, de egy hiten vannak és ez már alapból kötelezi őket a segítség nyújtásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!