Álmodtál már Istennel?
8-as vagyok
"Nincs tisztítótűz és nem lehet elhunyt lelkekkel találkozni, ez ellenkezne a Bibliával, Isten szavával."
Tisztítótűz:
1Kor 3,15 - De akinek műve elhamvad, az kárt vall. Maga ugyan megmenekül, de csak mintegy tűz által.
Halott lelkekkel való találkozás pedig szintén előfordul a Bibliában például a tábor hegyén Jézus megdicsőülésekor.
5-ösnek:
Korábban is hallottam már mástól hogy ezt a kegyelmet, vagyis Isten létezésének tudatát másnak is meg szokta adni Isten, de örülök neki hogy te is megkaptad ezt :)
Én azt hiszem azért álmomban éltem át az egészet mert nappal nagyon zárkózottan viselkedtem illetve szórakozott voltam abban az időben, azt hiszem éjszaka jobban elengedtem magam és így Istennek könnyebb célpont voltam :)
Ha megengeded akkor hadd ajánljam hogy imádkozz Istenhez hogy ne legyenek kétségeid ezután a létezésének kérdésében mert szerintem aki ilyen nagy kegyelmet kap annak már nem lenne szabad kételkednie mert ezzel eléggé megsérti Istent.
Én is sokszor szoktam arra gondolni hogy ezután már tényleg nem kételkedhetek mert az egyrészt nagyon következetlen lenne másrészt meg ha ezután se hiszek akkor sohase fogok.
Megkérdezhetem hogy szoktál-e naponta imádkozni, gyakran gyónni/áldozni illetve a Szentlélek keresztséget megkaptad-e?
Ne érts félre nem kötekedni akarok csak segíteni szeretnék :)
Igen. És nagyon megrémisztett. Azt álmodtam, h eljött az itélet napja. Este volt, minden romokban hevert ès tüzben ègett. És egyszer csak megpillantottam Jézus Krisztust, fény vette körül, majd az emberek (akik olyan voltak mintha lelkek lennènek) követni kezték és én is. Mig utânna mentem minden megváltozott, megszépült, megnyugodtam, minden gondom elfeledtem. Aztán hirtelen fel bukkant egy régi "barátnõm", akit egy kicsit mindig is irigyeltem mert olyan gondatlanul el a mának (haverok, buli, fanta) és magával csalt. Teljesen megfeledkeztem Jézusról. Éreztem, hogy nem jó helyre tartok, de nemtudtam miért és vmi nem engedte hogy vissza menjek. Mikozbe mentünk a romos utcán egyre csak zaklatottabb lettem mert tudtam, hogy valamit elfelejtettem és hogy rossz helyre tartok. Majd egy hang szólt a fejembe, hogy elhagytam Jêzust. Ekkor már majdnem sirtam és a párom felébresztett.
3 napja pedig azt álmodtam, hogy Isten elõtt âllok ès itéletet hirdet felettem. Azt mondta: ugye tudod, hogy a pokolra kerülsz? Mondtam, hogy igen. Erre õ: de kapsz még egy esélyt, mindenki meg érdemel még eggyet, de figyelmeztetlek, ha ezt is elszalasztod a pokol legmélyére jutsz.
Figyelj!Én tegnap álmodtam vele és ma fel raktam egy kérdést még.
Azelőtt nem álmodtam vele. Ha ezt 3 nappal korábban nézem nem a válaszom
Én ma álmodtam Istennel. Valami üzenetet hagyott de tegnap mennyország kinézetű ég volt.
Talán a családomból fog meghalni valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!