Nem nevezném jónak a kapcsolatomat Istennel. Mi lehet a baj?
Nem haragszom, 1 évvel ezelőtt én is kiba_ott jót röhögtem az egészen, csak elolvastam a Bibliát, ahol mindez le van írva, amiket ide írtam! Jó kis agymosást kaptam, mondhatom, jó kis agymosást... Alig akartam elhinni az egészet, de elolvastam a Bibliát.
Röhögjél, kívánom hogy csak ilyen szinten vicces "poénokon" röhögjél, mint az enyém, máson ne is tudjál. ...
Nem az a baj, hogy hívő ember vagy, hanem ahogy hiszel.
Mellesleg nem arról szól a történet, hogy a földi szenvedéseidért a mennyországban jó dolgod lesz?
De most élsz! És ne legyél ilyen bigott! A HGY-t hagyd ott, mert csak elveszik az eszed. Higgy a magad módján, ne hagyd, hogy önjelölt próféták vezessenek.
Mit érnél az öngyilkossággal, ha akkor a pokolra jutsz?
És szereted minden felebarátodat úgy, ahogy Jézus szeret téged?
És a szereteted megnyilvánul a tetteidben?
Tulajdonképpen nem tudom, hogy mit szeretnél kérdező.
Mi tesz téged boldoggá?
Másokért élsz vagy az egodért?
Szerintem nincs jobb dolog adni és kapni szeretetet.
Tehát szeress és keress normális embereket, akik viszont szeretnek téged.
Jézus követése nem egyenlő azzal, hogy mindent el fogsz érni a világban és egész nap gügyén fogsz nevetgélni, teljes extázisban.
Miért gondolod, hogy Jézus nem szeret téged?
Milyen sérülés ért téged, ami miatt többé nem sportolhatsz?
Az az igazság, hogy olyan környezetbe kellene járnod, ahol jól érzed magad. Legrosszab esetben meg fel kellene keresned egy keresztény pszichológust.
Elhagyni nem szabad magad és bezárkózni sem.
Persze mondani könnyű.
Amit tehetsz, az a életmód változtatás és az ima.
Jobbulást és szép életet!
GBU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!