Mennyi esélye van egy 40 közeli embernek aki soha nem gyakorolt semmiféle vallást arra, hogy valamelyik egyház fizetésért mint dolgozót alkalmazza?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék,hogy egy világi ember bekerülhet e ebbe a közösségbe ami aztán talán őt is megváltoztatja.A munka lehetne esetleg soförködés,logisztika,egészségipar néhány ága,vagy bármi akár egyszerü fizikai munka.2013. jan. 6. 20:17
1/6 anonim válasza:
Nem értem a kérdést! Mondjuk sofőrködnél a Hit gyülekezetnél például? Vagy mire gondolsz?
2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok,hogy kivülálló bekerülhet e egy ilyen zárt közösségbe mindenféle odaillő előélet nélkül.A hit gyülekezetét nem sorolnám egyik egyházhoz sem.Én a régóta működő "csuhásokra" gondoltam.
2013. jan. 6. 21:04
4/6 anonim válasza:
Nem nagyon hiszem, hogy felveszik.
Fizetni aztán még kevésbé szeretnek...
5/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Ez lenne a vágyad?
6/6 anonim válasza:
nos..lenne esély. Nemrég megpályáztam (diplomásan)egy ilyen (adminisztrátori) állást. De700-an(!)jelentkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!