Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyi esélye van egy 40...

Mennyi esélye van egy 40 közeli embernek aki soha nem gyakorolt semmiféle vallást arra, hogy valamelyik egyház fizetésért mint dolgozót alkalmazza?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék,hogy egy világi ember bekerülhet e ebbe a közösségbe ami aztán talán őt is megváltoztatja.A munka lehetne esetleg soförködés,logisztika,egészségipar néhány ága,vagy bármi akár egyszerü fizikai munka.
2013. jan. 6. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést! Mondjuk sofőrködnél a Hit gyülekezetnél például? Vagy mire gondolsz?
2013. jan. 6. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok,hogy kivülálló bekerülhet e egy ilyen zárt közösségbe mindenféle odaillő előélet nélkül.A hit gyülekezetét nem sorolnám egyik egyházhoz sem.Én a régóta működő "csuhásokra" gondoltam.
2013. jan. 6. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha van felvétel, miért ne?
2013. jan. 6. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon hiszem, hogy felveszik.

Fizetni aztán még kevésbé szeretnek...

2013. jan. 7. 00:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Ez lenne a vágyad?
2013. jan. 7. 01:43
 6/6 anonim ***** válasza:
nos..lenne esély. Nemrég megpályáztam (diplomásan)egy ilyen (adminisztrátori) állást. De700-an(!)jelentkeztek.
2013. jan. 7. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!