Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki maszturbál, és nem...

Ha valaki maszturbál, és nem gyónja meg, vagy nem mindet, az nem kerülhet a mennybe?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 15:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
51%
Minden vallás másképp gondolja a halál utáni életet, és minden vallásnak mások a parancsai. Mivel gyónást említettél, a katolikus eljárást ismertettem.
2013. jan. 3. 15:53
 12/42 A kérdező kommentje:
lehet egyszerűbb vallást váltani, mint megbánni, a mennybejutás végett.
2013. jan. 3. 15:56
 13/42 anonim ***** válasza:
A miértet is megmagyarázhatnád. (legalább a szent lélek segítségével)
2013. jan. 3. 15:57
 14/42 anonim ***** válasza:
Kolompár Achillesz -nek írtam.
 15/42 anonim ***** válasza:
35%

"ha nem bánja, akkor pokolra kerül, ha bánja, akkor a mennybe?

(ha minden másban jól viselkedik)"

Kérdező:-)

Gondolkozzunk kicsit logikusan:Mi a bűn a kereszténység szerint? az,amivel a szeretet ellen,azaz felebarátod ellen vétesz.Na most,ha te maszturbálsz,akkor kinek okozol vele rosszat? Először erre válaszolj.

16/42 A kérdező kommentje:
azoknak okoz rosszat, akik paráznaságnak tartják. mert bele kell gondolniuk, hogy szerettük paráználkodik.
2013. jan. 3. 15:59
 17/42 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

azoknak okoz rosszat, akik paráznaságnak tartják. mert bele kell gondolniuk, hogy szerettük paráználkodik."

Stop.

Mit jelent a paráznaság? a kereszténység szerint házastársi hűtlenséget.Ha maszturbálsz,kit csalsz meg?

De bizony mondom,ha ennek ellenére egyes emberek szerint ez rossz,akkor velük van a probléma,hiszen olyan önzőek,hogy még a személyes örömöt is elvennék tőled.

2013. jan. 3. 16:15
 18/42 A kérdező kommentje:

"Mit jelent a paráznaság? "

ha valaki nem gyereknemzés miatt szexel.

2013. jan. 3. 16:20
 19/42 anonim ***** válasza:

"Mit jelent a paráznaság? "

ha valaki nem gyereknemzés miatt szexel."

Hát,én nem így tudom.De akkor térjünk vissza a bűn fogalmához,amit már egyszer leírtam:Tehát tegyük fel,nem gyereknemzés miatt szexelsz(most maradjunk a maszturbálásnál,mert azt kérdezted)Kinek okozol vele rosszat?

2013. jan. 3. 16:44
 20/42 A kérdező kommentje:

a pápának pl.

azt a tudatot, hogy a hívei paráznák.

2013. jan. 3. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!