Ha valaki maszturbál, és nem gyónja meg, vagy nem mindet, az nem kerülhet a mennybe?
"ha nem bánja, akkor pokolra kerül, ha bánja, akkor a mennybe?
(ha minden másban jól viselkedik)"
Kérdező:-)
Gondolkozzunk kicsit logikusan:Mi a bűn a kereszténység szerint? az,amivel a szeretet ellen,azaz felebarátod ellen vétesz.Na most,ha te maszturbálsz,akkor kinek okozol vele rosszat? Először erre válaszolj.
"A kérdező kommentje:
azoknak okoz rosszat, akik paráznaságnak tartják. mert bele kell gondolniuk, hogy szerettük paráználkodik."
Stop.
Mit jelent a paráznaság? a kereszténység szerint házastársi hűtlenséget.Ha maszturbálsz,kit csalsz meg?
De bizony mondom,ha ennek ellenére egyes emberek szerint ez rossz,akkor velük van a probléma,hiszen olyan önzőek,hogy még a személyes örömöt is elvennék tőled.
"Mit jelent a paráznaság? "
ha valaki nem gyereknemzés miatt szexel.
"Mit jelent a paráznaság? "
ha valaki nem gyereknemzés miatt szexel."
Hát,én nem így tudom.De akkor térjünk vissza a bűn fogalmához,amit már egyszer leírtam:Tehát tegyük fel,nem gyereknemzés miatt szexelsz(most maradjunk a maszturbálásnál,mert azt kérdezted)Kinek okozol vele rosszat?
a pápának pl.
azt a tudatot, hogy a hívei paráznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!