Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lehet a véleményük a...

Mi lehet a véleményük a megkeresztelt vallásos embereknek arról, aki nincs megkeresztelve?

Figyelt kérdés
Elmondtam egy ismerősömnek, hogy nem vagyok megkeresztelve és most furcsán érzem magam. Lehet, hogy emiatt már nem leszek neki szimpatikus? Aki nincs megkeresztelve, az a vallás szerint mi, ki?
2009. aug. 25. 12:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem minden megkeresztelt ember vallásos, de aki gyakorolja vallását - szerintem - inkább aggódik a meg nem keresztelt üdvössége miatt.

Az Üdvözítőtől azt a parancsot kaptuk, hogy minden emberben Krisztust kell látnunk.

A többi az emberek szabad akaratú döntése, hiszen ha Isten tiszteletben tartja az ember szabad akaratát, mi sem tehetünk mást.

2009. szept. 1. 09:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Én irigylem őket, bár vallásos nem vagyok csak megkeresztelt..
2018. jún. 6. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!