Persze. Miért ne lett volna?:) Félig ember volt (testileg) Mária révén.
2012. dec. 3. 12:45
2/15 anonim válasza:
Igen! Egyidejűleg három személy létezett a mennyben, majd egyszer csak ezek egyike eltűnt, és valamilyen módon magzattá lett Mária méhében, így ezután már csak két isteni személy maradt a mennyben. Jézus emberi formát vett föl, megüresítette magát, olyannak találtatott, mint egy ember. Majd miután elvégezte a megváltás és bemutatta az Atyát, visszatért, Maga helyett pedig elküldte a Szent Szellemet!
2012. dec. 3. 12:52
3/15 anonim válasza:
Ma így hívják a kicsi babát, akkoriban ember volt a neve és mivel ember szülte, emiatt a földi életének kezdete is emberi volt. Miért?
2012. dec. 3. 13:42
4/15 A kérdező kommentje:
kitörölték a kérdésemet, hogy Isten hogy termékenyítette meg Máriát. Nem tudom, mit titkolnak, hogy kitörölték.
Volt. ugyan is az égi életét át ültette Mária méhébe a teremtő, hogy fizikai testben szülessen meg, mert így lett egyen értékű Ádámmal.Ádám is fizikai testtel rendelkezett
és rosszat tett, és kellett egy áldozat de ugyan olyan felépítésű.
2012. dec. 3. 18:21
7/15 anonim válasza:
Az Ő születése semmiben nem tért el a többi gyermek születésétől. a küldetése volt a lényeg.
ugyan úgy kilenc hónapig fejlődött, és októberben meg is született.
2012. dec. 3. 18:23
8/15 anonim válasza:
A választ nem tudom a kérdésedre, mert úgy is törlik, viszont találtam egy érdekességet:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!