8 hetes 3 napos terhesen (azzal a két héttel együtt számolva amit az utolső menstruáció első napjától kell számolni (szept.1) ) az ultrahangos méretek szerint az embrió mérete majdnem 7 mm. Nem túl kicsi ez a méret?
A méret mellett ott volt hogy 6 hetes 4 napos.
Csak azért furcsállom, mert a doki a szülés időpontjára is ráhúzott még 2 hetet.június 8-ról jún 20-ra.
Az ok hogy maga az embrió 6 hetes, de mindenhol ahol olvasom mekkorának kell lenni, ott a 8. hétre már 18 mm-t írnak úgy hogy beleszámolják az első két hetet is ami még igazából nem is terhesség.Amúgy a doki szerint jó a méret..
Szia, szerintem annyi van a dologban hogy vagy egy picit kisebb (de később még behozhassa) vagy nem akkor fogant meg a baba ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Én is így jártam (valamelyik a 2 lehetőség közül) rá volt írva a papírra hogy vérzés kimaradás ideje 7 hét 3 nap, alatta pedig hogy egy szabályos petezsák látható, aminek átmérője 11 mm, amely 6 hetes terhességnek felel meg.
ez a 1,5 hét különbség végig megvolt...
szia. Engem jún. 19-re írtak ki, ma voltam uh-án a doki mindent megnézett, szívhang is volt. nekem 14 mm-er mért, én is feltettem ezt a kérdést nemrég. én ma vagyok 7 hét 5 napos.
járj utána a dolgoknak, kérdezd meg a dokid. De az benne lehet a pakliban hogy később fogant.
szia!
Köszi a választ!
Én nem vagyok rosszul, hányingeresnek se mondanám magam,inkább esténként vagyok kicsit másnapos!:)
Nincs sok tipikus terhes tünetem a cicifájáson,álmosságon kívül.Talán még annyi,hogy fájdogál a pocakom.
Mit szeretnétek? Fiút?lányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!