Menstruáció elmúlása utáni napokban voltunk együtt. Esetleg sikerülhetett?
Figyelt kérdés
Nem éreztem semmi peteérésre utaló tünetet mint pl.folyás stb...De reménykedek!Van itt valaki akinek így sikerült a baba?2012. aug. 23. 13:27
1/6 anonim válasza:
nekem igy jött össze, pedig lehetetlennek tartottam!
2/6 A kérdező kommentje:
6 hónapja próbálkozunk általában a középidőre koncentráltunk!Mensi után közvetlen még nem.Hátha....
2012. aug. 23. 13:36
3/6 anonim válasza:
Kicsi az esély. Hány naposak a ciklusaid?
4/6 A kérdező kommentje:
30-32 naposak a ciklusaim.
2012. aug. 23. 13:39
5/6 anonim válasza:
30-32 naposnál ált. 16-18-ik napon szokott lenni pé.
Érdemes lenne ovutesztet használni, vagy hőt vezetni, hogy kiderüljön egyáltalán jól működik-e minden, van-e pé.
6/6 anonim válasza:
nekem is 30-32 napos ciklusok mellett,a menstruáció utáni 9. napon sikerült! Ez tuti! addig mindig a középidőre koncentráltunk,nekem akkor már (gusztustalan) de olyan darabos folyásom volt,akkor pedig,közvetlen mensi után,mert nekem ált. 8napig tartott,tojásfehérjés volt.ez én vagyok mondjuk, a remény hal meg utoljára!azóta már a 20.hétben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!