Hit gyülekezete miért rossz? Vagy nem is rossz?
Jah bocsi, neonáci ELLENES mozgalmat szerveznek most vasárnap, csak azt lefelejtettem.
De akkor azt mondjátok elveszik a pénzt meg ilyen sámánok vannak ott meg ilyen dolgok??? Mik vannak még, mert van egy ismerősöm és mondott pár dolgot, nem tudom mi legyen mert a családunknak is beszéltek erről, de nem tűnik olyan rossznak és azt mondják a pénzt nem veszik el hanem aki akar adakozni az adakozhat... vélemény eseteg?
Tudom, régen érkezett a kérdés, de azért inkább leírom a véleményem, hátha valaki utólag téved ide.
Én lassan 20 éve járok a Hit Gyülekezetébe. Soha senki nem fizetett azért, hogy ott legyek, nem kényszerítettek bármi megtételére is, különösen nem arra, hogy fizessek neki. Az ún. adakozás teljesen önkéntes, az dob bele a kosárba pénzt, aki akar, és annyit, amennyit szeretne. Én számtalanszor mentem úgy a gyülekezetbe, hogy egy fityinget se adakoztam, és SOHA nem éreztem emiatt bármiféle megvetést, lenézést, stb. mások részéről.
Amit én tapasztaltam, hogy nagyon sokan, akik odajárnak napról napra jobb emberek lesznek. Sokan gyógyultak már meg komoly betegségekből, szoktak le alkoholról, dohányzásról, illetve más függőségekből. Itt most olyan emberekről beszélek, akik előtte már mindent megtettek, hogy leszokhassanak, de ez nem sikerült nekik.
Szerintem bátran nézz be az egyik istentiszteletre, amennyiben érdekel. :)
Szerintem egy fantasztikus közösség, nem mossák át az agyad, és pénzt adni sem kötelező.
Lehet a csarnokban szolgálni felnőtteknek fiatalabbaknak egyaránt, de ez sem kötelező.
A gyerekeknek van óvoda, iskola, és az Istentiszteletek alatt is van gyerek szolgálat egy szép nagy játszótérrel, kedves vigyázókkal nagy focipályával, trambulinnal stb
De nem csak egy Hit Gyülekezet van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!