Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit gyülekezete miért rossz?...

Hit gyülekezete miért rossz? Vagy nem is rossz?

Figyelt kérdés
Véleményeket várok, miért érdemes oda járni vagy miért nem...csak érdeklődöm emiatt most főleg hogy szervezett egy nagy neonáci tüntetést... írjatok pls :) várom
2012. nov. 30. 21:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hit gyüli szervezett egy neonáci tüntetést? Mik vannak!
2012. nov. 30. 21:37
 2/17 anonim ***** válasza:
46%

Ne is mondd. 5000 Watt erősítéssel bömböltették nálunk az igénytelen hittérítő zenéjüket a lakótelepen. Zárt ablakok mögött se hallottam a saját gondolataimat, és ezt még vagy 10 ezer ember nevében elmondhatom. Betelefonálva a rendőrségre azt mondták, hogy van helyfoglalási engedélyük, majd a jegyzőhöz fordultam. De a városi jegyző se tudott mit tenni.

Alapvetően református családból származok (én nem vagyok tagja semmiféle gyülekezetnek), így az alap kereszténységgel össze tudom hasonlítani, jól kijövök a reformátusokkal, katolikusokkal, evangélikusokkal, unitáriusokkal, sőt, még a mormonokkal is értelmesen el tudok beszélgetni. Bár nem voltam a Hit Gyülekezetének a tagja, semmilyen imádságon vagy hasonló szertartáson nem vettem részt velük, de azt viszont bizonyosan elmondhatom, hogy még a vérkeresztyén anyám is úgy szidta őket, hogy rá sem ismertem. Kívülállók számára borzalmas hozzáállásuk van. Olyan Jehova Tanúi beütése van - magyarul az ideginkvizítor keresztény rétegbe tartoznak, akiket még a leggyűlöltebb ellenségeimnek se kívánok.

Nyugodtan látogass el hozzájuk, ha úgy gondolod, de ha átmossák az agyadat, vagy magukba szippantanak, akkor én szóltam. ^^

2012. nov. 30. 21:41
 3/17 anonim ***** válasza:
33%
Ez a válasz teljesen érthető egy hitetlen reformátustól,akik ugye ilyenkor is csak lapítani tudnak. Ja !? hogy a fele tagság jobbikos? Így már érthető.Nácik egy történelmi egyházban? Jaj de ciki. Inkább szégyen.Az az egészben a bosszantó hogy az én adómból tartják el őket.Mert a nagyok ,ugyebár soha nem voltak képesek az önfenntartásra. Persze hogy utálják a hiteseket.
2012. nov. 30. 21:57
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

A Hitgyüli egy agymosó szekta, bár egyháznak nevezik magukat. Kerüld el őket, mert a pénzed is elszedik.

Nem vagyok Jobbikos, sem más párt híve.

Egy egyháznak nem a politikával kell foglalkozni,!

2012. nov. 30. 22:03
 5/17 anonim ***** válasza:
41%

3-as, azért te legalább annyira primitív és ostoba vagy, mint egy náci. Hadd gratuláljak. Amúgy a Hit gyülekezete is ugyanúgy állami támogatást kap, mint a katolikus, vagy református egyház, szóval nem tudom miről hadoválsz.

Egyébként ha a Hit Gyülekezetéről tudni akarsz valamit, olvasd el Bartus László Fesz van című könyvét. Bartus a Hit Gyülekezete presbitériumának tagja volt, mellesleg baloldali újságíró, aki ma Amerikában él és onnan nácizza ordas szájjal Magyarországot, szóval lelki rokonod, megbízhatsz a véleményében.

2012. nov. 30. 22:59
 6/17 anonim ***** válasza:
60%
A Hit Gyülekezete egy rendkívül jó üzlet.A vezetők,és pásztorok,meg fizetett rángatózók számára.
2012. nov. 30. 23:39
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Pont erről van szó hogy nem tudod hogy miről hadoválok,de azért osztod az észt.
2012. dec. 1. 00:35
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Na mi van kitiltottak oszt újra kellett regiszrálnod? Hatalmas király vagy, semmi kétség. :D

2012. dec. 1. 01:09
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Hitgyüliben állítólag van sátánűzés, és ezért fetrengenek a földön mert kimegy belőlük! Szerintem ez magába csalás, inkább nagyon jó hipnotizőrök vannak, és így átmossák az ember agyát.
2012. dec. 1. 06:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz a hír, hogy neonáci tüntetést szerveztek, akkor nincs közük a kereszténységhez.
2012. dec. 1. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!