Hit gyülekezete miért rossz? Vagy nem is rossz?
Ne is mondd. 5000 Watt erősítéssel bömböltették nálunk az igénytelen hittérítő zenéjüket a lakótelepen. Zárt ablakok mögött se hallottam a saját gondolataimat, és ezt még vagy 10 ezer ember nevében elmondhatom. Betelefonálva a rendőrségre azt mondták, hogy van helyfoglalási engedélyük, majd a jegyzőhöz fordultam. De a városi jegyző se tudott mit tenni.
Alapvetően református családból származok (én nem vagyok tagja semmiféle gyülekezetnek), így az alap kereszténységgel össze tudom hasonlítani, jól kijövök a reformátusokkal, katolikusokkal, evangélikusokkal, unitáriusokkal, sőt, még a mormonokkal is értelmesen el tudok beszélgetni. Bár nem voltam a Hit Gyülekezetének a tagja, semmilyen imádságon vagy hasonló szertartáson nem vettem részt velük, de azt viszont bizonyosan elmondhatom, hogy még a vérkeresztyén anyám is úgy szidta őket, hogy rá sem ismertem. Kívülállók számára borzalmas hozzáállásuk van. Olyan Jehova Tanúi beütése van - magyarul az ideginkvizítor keresztény rétegbe tartoznak, akiket még a leggyűlöltebb ellenségeimnek se kívánok.
Nyugodtan látogass el hozzájuk, ha úgy gondolod, de ha átmossák az agyadat, vagy magukba szippantanak, akkor én szóltam. ^^
A Hitgyüli egy agymosó szekta, bár egyháznak nevezik magukat. Kerüld el őket, mert a pénzed is elszedik.
Nem vagyok Jobbikos, sem más párt híve.
Egy egyháznak nem a politikával kell foglalkozni,!
3-as, azért te legalább annyira primitív és ostoba vagy, mint egy náci. Hadd gratuláljak. Amúgy a Hit gyülekezete is ugyanúgy állami támogatást kap, mint a katolikus, vagy református egyház, szóval nem tudom miről hadoválsz.
Egyébként ha a Hit Gyülekezetéről tudni akarsz valamit, olvasd el Bartus László Fesz van című könyvét. Bartus a Hit Gyülekezete presbitériumának tagja volt, mellesleg baloldali újságíró, aki ma Amerikában él és onnan nácizza ordas szájjal Magyarországot, szóval lelki rokonod, megbízhatsz a véleményében.
Na mi van kitiltottak oszt újra kellett regiszrálnod? Hatalmas király vagy, semmi kétség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!