Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért csinálják ezt?

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Egyik nap ültem a buszon és leült mellém egy néni. Egy idő után megszólalt, hogy meddig megyek a busszal, elmondtam neki és azt mondta, hogy "na addig van idő arra, hogy meséljek neked a Bibliáról". Nem veszik az ilyenek semmibe mások véleményét, hogy akarja e hallani vagy sem?

És nem csak velem csinálják ezt, mindig felszállnak a buszra és mennek vele egy darabig és piszkálják az embereket. Titeket az ilyesmi nem zavarna? Mert ha érdekel akkor azt mondod, hogy szívesen meghallgatod, de még azt sem kérdezte meg, csak mondta a magáét. Én nem vagyok vallásos, de azért bunkó sem, hogy elküldjem a fenébe. Szerintetek?

2012. nov. 24. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Mindig érdekelt, hogy miért nem akarnak hallani a szeretetről azok, akik még sosem olvasták a Bibliát. Azt sem tudják mi áll benne, de azonnal elutasítják, mert hát ez a módi...
2012. nov. 26. 15:11
 12/16 anonim ***** válasza:
ne csajozz buszon.
2012. nov. 26. 19:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Bármikor előfordulhat, hogy valaki megszólít - ezért először is nem árt, ha tudsz beszélni.

Akkor el tudod küldeni udvariasan is, ha nem akarsz beszélni vele.

De az sem árt, ha széles látóköröd van és értesz különböző témákhoz. Akkor pedig 2 perc alatt megtalálod az ellentmondásokat az általában nagyon is primitív térítők szövegében, és utána majd meggondolják, hogy kit térítsenek.

2012. nov. 27. 00:53
 14/16 A kérdező kommentje:

nem csajozok buszon leszbikus nem vagyok xd.....nem sértegetek senkit komolyan, de ha Isten szerintetek létezik akkor a vérfarkasok, a csillogó b*zik meg a csillámf*sz lámák nem léteznek ha létezik isten akkor ezek is nem??

amúgy is honnan tudják az emberek, hogy a másikat érdekli amit mondanak, szinte rühellem az embereket ezt bevallom, inkább a magány minthogy a hülyeséget kelljen hallgatnom életem végéig -.-"

2012. nov. 28. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
25%

"de ha Isten szerintetek létezik akkor a vérfarkasok, a csillogó b*zik meg a csillámf*sz lámák nem léteznek ha létezik isten akkor ezek is nem??"

Gondolom te is olyan kis lány vagy, aki south parkon nőttél fel....

Mivel te nem vagy Isten kedves kérdező, ebből lehet arra is következtetni, hogy a csillámfaszláma sem azonos Istennel.

Istenre pedig az orrod előtt és benned a bizonyték, csak még nem ismerted fel.

"amúgy is honnan tudják az emberek, hogy a másikat érdekli amit mondanak, szinte rühellem az embereket ezt bevallom,"

Gondoltam. Bár ez valamennyire érthető is.

"inkább a magány minthogy a hülyeséget kelljen hallgatnom életem végéig -.-"

Nem biztos, hogy hülyeséget mondanak neked, azért mert nem tetszik. De ha nem is hallgatod meg, akkor honnan tudhatod, hogy hülyeség?

Nem vagy köteles. De azért, hogy kiírtad ezt a kérdést, nem lesz jobb.

Hidd el, a hülyeségből is rengeteg dolgot lehet tanulni, ha nem is konkrétan magából a hülyeségből.

Elárul egy titkot neked:

Isten nem hülyeség:)

2012. nov. 28. 20:20
 16/16 A kérdező kommentje:

én is elárulok neked egy titkot kedves 15-ös: DE AZ!...

ha olyan kicsinek hisztek....felőlem elmehettek a p*csába is engem nem érdekel, de amit ezek a hívő emberek művelnek az undorító, és lehet oltogatni, őszintén? lesz*rom ^^ páran keresztények vagytok és véditek őket ez nálatok természetes, de nektek is be kéne látnotok, hogy ez amit csinálnak rohadt nagy bunkóság -.-"

2012. nov. 29. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!