Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus tényleg magyar volt?

Jézus tényleg magyar volt?

Figyelt kérdés

2012. nov. 23. 20:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%

NEM!

A magyarázatnak, ahogyan látom, nincsen értelme.

2012. nov. 26. 14:07
 22/31 anonim ***** válasza:
55%

NEEEEM???!

Hát ti nem tudtátok, sőt az ős magyar asszony Éva volt Az ős magyar ember Ádám.

Azt ne mondjátok má, hogy a városban nem így taníjják!

2012. nov. 26. 14:49
 23/31 anonim ***** válasza:
21%
jézus nem magyar volt, hanem nem létezett. ha létezett, akkor meg hülye volt.
2012. nov. 26. 19:59
 24/31 anonim ***** válasza:
61%

A wikipédián is állnak sületlenségek, kedves kérdező. Ha azt írom, hogy kék a hold, akkor ott az áll, hogy kék a hold. A sok barom ( például te - ezt nem bírtam megállni ) pedig elhiszik ezt. Nem mellesleg vallásos vagyok, szóval valószínüleg többet tudok Jézusról, mint te. Arról pedig, hogy ki a hülye, szerintem gondolkozz el. Elvégre nem én próbálom bebizonyítani egy csapat embernek, hogy Jézus igenis magyar volt, annak ellenére, hogy mindenki azt mondja: NEM VOLT MAGYAR! Mindegy,te csak maradj a wwikipédiánál ( az a te szinted ), én meg nevetek egy jót rajtad. De ha ennyire nme hiszel nekünk, kérdezz meg egy papot. Ő biztosan tudja ( a nemleges ) választ.

Jó olvasni és írni tanulást!

Lady in love

2012. nov. 29. 20:47
 25/31 DaRuf válasza:
Nem magyar, hanem kínai. Jézus Hong az eredeti neve, és nem bort csinált a vízből, hanem Márkás cuccokat a Made in China-sokból. Tegnap láttam is a buszon, köszöntem neki magyarul, de konicsuvával köszönt vissza...
2012. nov. 29. 22:37
 26/31 anonim ***** válasza:

"Nem magyar, hanem kínai. Jézus Hong az eredeti neve, és nem bort csinált a vízből, hanem Márkás cuccokat a Made in China-sokból. Tegnap láttam is a buszon, köszöntem neki magyarul, de konicsuvával köszönt vissza..."

Kínai vagy Japán volt?!

2012. nov. 30. 18:38
 27/31 DaRuf válasza:
0%
Vicc akart lenni...
2012. dec. 1. 11:48
 28/31 A kérdező kommentje:

"A wikipédián is állnak sületlenségek, kedves kérdező."

Az, hogy a magyarok mikortól léteznek (mikor váltak el az obi-ugor népektől) minden tankönyvben szerepel, nem csak a wikipédián. Ne arra legyél büszke, hogy a Bibliádon kívül más könyvet életedben nem olvastál. Bár úgy látszik nálatok keresztényeknél az ostobaság erény.

2013. jan. 5. 16:32
 29/31 anonim ***** válasza:
És te kérdező mi vagy? Én nem vagyok keresztény, de te mi vagy?
2013. jan. 9. 09:32
 30/31 anonim válasza:
0%
Szia én szerintem van rá esély mivel akkoriban a magyarok elődjei (magor és hunor) elég sok területet hódítottak meg é és nem biztos hogy rögtön a kárpát medencében éltek. És igen, tényleg nem létezett magyarország sem a myagyar nemzet ,de az elődjeink simán lehettek jézus felmenői.
2021. jún. 30. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!