Derek Prince, keresztények, mi a véleményetek róla? Jók a könyvei?
Pietrosol, én szóltam előre...
Legalább most bölcsen csendben maradhattál volna ahelyett, hogy további hazugságokkal és egyéb reagálásra sem méltó szövegekkel bővíted az eddigi listát.
Úgyhogy megy a bejelentés a moderátoroknak. Igaz, ezt a lépést már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna tenni...
Berta Wooster!
Mikor a hazugságaidra felhívtam a figyelmedet,még annyit sem tettél,hogy elnézést kértél volna,pedig egy embertől ez lenne a minimum és valójában több nem is kellet volna!Így viszont jó úton haladsz,hogy levetkőzd azokat a tulajdonságokat,amelyektől ember az ember!
Nem annak ártasz,akit és akinek a kérdéseit,válaszait törölteted,hanem végső soron magadnak,mert ezzel csak a hazugságaidat tudod védeni,hogy tovább élhess a hazugságaidban!Így változik az emberi élet a saját hazugságainak a szövevényévé,amely szövevény mögül már képtelen a valóságot látni!
Jól mondta Nietzsche:"Amit az ember másnak hazudik, elenyésző semmiség amellett, amit az ember önmagának hazudik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!