Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Derek Prince, keresztények,...

Derek Prince, keresztények, mi a véleményetek róla? Jók a könyvei?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 13:47
1 2 3
 11/22 Hazardteam ***** válasza:
86%
Meg nem mellesleg perfekt héber és görög tudással rendelkezett, eredeti nyelven olvasta a bibliát és aszerint is tanított, hitelesen és hitelesen is élt. Szerintem egyike a legnagyobbaknak.
2012. nov. 24. 04:57
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Helló, Kérdező :)

Egy kis összefoglalással segítek a kiértékelésben:

- 4 keresztény válaszoló szerint Derek Prince hiteles ember, jók a könyvei;

- 2 nem keresztény válaszoló szerint nem okés.

Ha figyelmen kívül hagyod azokat, akik a címzésed ellenére beleszóltak a kérdésedbe, akkor az eredmény:

A nyilatkozó keresztények mindegyike szerint jók Derek Prince könyvei. Ez 100 %-os támogatottság, úgyhogy olvasd nyugodtan. :)

Ja, és mivel én is támogatom, ezért 5:0 a végeredmény. :)

Üdv. :)

2012. dec. 27. 13:39
 13/22 Pietrosol ***** válasza:
0%

Szia!

Kis kiegészítés Berta Wooster gyermeteg hozzászólásához!

Keresztény nem attól lesz valaki ha ezt: http://www.youtube.com/watch?v=5SkLKJwzRlU vagy ezt: http://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc csinálja,csak azért mert közben a Bibliából idézgetnek a halndzsához és a fetrengéshez!Ettől legfeljebb profi hujjogó és fetrengő leszel!

Tehát aki ezekről azt gondolja,hogy ő ettől keresztény és számít a valójában butuska értékelése,súlyos tévedésben van!Arról nem is beszélve,hogy ez nem verseny!

2012. dec. 28. 10:34
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Pietrosol, most nagyon figyelj, légy szíves.

1. Nem állítottam sem én, sem más, hogy valaki attól lenne keresztény, amiket te leírtál. Merthogy ez nem is lenne igaz; csak te gondolod úgy, hogy mások ezt hiszik; vagy még te sem.

2. Az 1. pontból és a válaszod stílusából következőleg evidens, hogy ismét csak provokálni, veszekedni akartál. Nem nyert.

3. Ellenben megkérlek, hogy most már állítsd le magad. Mivel ez nem az első ilyen eset volt, hanem a sokadik; merthogy rendszeresen provokálsz, kötözködsz, és valótlanságokat állítasz; továbbá saját bevallásod szerint is tettél fel kérdéseket provokatív céllal.

Amennyiben pedig nem vagy hajlandó ezt a viselkedést abbahagyni, a következő alkalommal panaszt fogok tenni a moderátoroknál, a hivatalos figyelmeztetést már csak komolyan veszed majd.

2013. jan. 1. 03:41
 15/22 Pietrosol ***** válasza:
0%

Berta Wooster!

"1. Nem állítottam sem én, sem más, hogy valaki attól lenne keresztény, amiket te leírtál. Merthogy ez nem is lenne igaz; csak te gondolod úgy, hogy mások ezt hiszik; vagy még te sem."

Nagyon helyes,megtetted az első lépést!A következő lépés elhatárolódni az ilyen megnyilvánulásoktól,ellenkező esetben kénytelen vagy kimondani,hogy tevékenyen részt veszel abban a legalább 1500 éve tartó kampányban,amely a kereszténységet hivatott lejáratni!Kezdve azzal,hogy vallássá degradálták,az üdvösséget pénz kérdésévé tették(bűnbocsánatcédulák árusításával,míg ma adakozással),inkvizícióval(szabad gondolkodás betiltása és megtorlása),....ma pedig azzal,hogy a külső szemlélő,zárt intézetbe való megnyilvánulásokkal szembesül,mikor az általam belinkelt videókon látható történéseket látja!

A kereszténység nem vallás,hanem az eredendő emberi alapállásba való beavatás az evangéliumi életrenden keresztül!A kereszténység arra hivatott,hogy visszaadja az embernek önmagát!Ami ma az egyes felekezetknél történik az inkább tragédia,mint komédia!

"2. Az 1. pontból és a válaszod stílusából következőleg evidens, hogy ismét csak provokálni, veszekedni akartál. Nem nyert."

A válaszom egy egyszerű válasz volt,semmiféle provokációt nem tartalmaz,csupán nyers!Kényszerképzeted,hogy provokálni és veszekedni akarok teljesen téves és valószínűleg abból az alapaxiómából indul ki,hogy a sajátodtól eltérő véleményt nem tudod elfogadni!Valami sajátos,szociális asszimilációval kapcsolatos problémád lehet!

"3. Ellenben megkérlek, hogy most már állítsd le magad."

Mivel eleve egy tévedésből indultál ki,ezt a mondatot akár figyelmen kívül is hagyhatnám,de mégsem teszem,ugyanis itt egy újabb kényszerképzeted nyilvánul meg,amely arra utal,hogy te még mindig abban a hiszemben élsz,hogy a Gy.K. cenzora vagy!Ha tévednék és valóban kaptál volna ilyen megbízást,kérlek linkeld be a fotóját,mert ennek híján kénytelen vagyok azt feltételezni,hogy valamiféle szereptévesztésed van és azt gondolod tévesen magadról,hogy nem felhasználó,hanem ellenőr vagy!

"Mivel ez nem az első ilyen eset volt, hanem a sokadik; merthogy rendszeresen provokálsz, kötözködsz, és valótlanságokat állítasz; továbbá saját bevallásod szerint is tettél fel kérdéseket provokatív céllal."

Még egyszer,hátha az ismétlés segít!A sajátodtól eltérő vélemény nem provokáció és kötekedés,csak nem a te nézőpontod!Próbáld hangosan kimondani,segíthet!

Azt nem tagadom,hogy néhány hónapja valóban volt provokatív kérdésem,ma már nincs!Persze ezen,ha gondolod,még elcsámcsoghatsz jó ideig!Te tudod!Viszont ezekből a szavakból:-"kötözködsz, és valótlanságokat állítasz"- úgy tűnik,hogy te összetévesztesz engem saját magaddal és azt hiszed,hogy "én,te vagyok"!Valójában éppen te vagy az,aki farizeus módon hazugságokat védesz hazugsággal!

"Amennyiben pedig nem vagy hajlandó ezt a viselkedést abbahagyni, a következő alkalommal panaszt fogok tenni a moderátoroknál, a hivatalos figyelmeztetést már csak komolyan veszed majd."

Ha nagyon erős kényszert érzel,akkor mindenképp szaladj hozzájuk!Az elfojtásból súlyos problémák alakulhatnak ki!

Azt azért említsd meg nekik,hogy notórius hazudozó vagy és van egy kényszerképzeted,miszerint életed legfontosabb küldetésének gondolod a Gy.K. cenzori pozícióját!

2013. jan. 3. 11:23
 16/22 Pietrosol ***** válasza:
0%

Még valami eszembe jutott Berta,mert látom ügyesen ébresztgeted magadba a kis kommunista diktátort!

Orwell 1984 című regényéből meríthetsz ötleteket egy gondolatrendőrség létrehozásához!

2013. jan. 3. 11:43
 17/22 Hazardteam ***** válasza:
83%

"Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"

Kicsit sem merítetted ki többszörösen pietro. Baromi idegesítő egy jelenség vagy mit ne mondjak.

2013. jan. 5. 00:38
 18/22 Pietrosol ***** válasza:
0%

Ha az önvizsgálat szó jelentését csak hírből ismernéd,hozzá sem nyúltál volna a klaviatúrához és kussolva ülnél otthon,miközben korábbi válaszaidat olvasgatod vissza!

Nézd csak meg,hányszor szegted meg a szabályzatot,mielőtt előttem rázod azt!Ha tetszenek a szabályok,először mindig magadon alkalmazd azokat,különben semmi jogod nincs azt másokon követelni!

Tiszta?

2013. jan. 5. 08:25
 19/22 Hazardteam ***** válasza:
Mondom idegesítő kis dulifuli vagy:D Ha nem nevettetnél, szánnálak:)
2013. jan. 5. 09:25
 20/22 Pietrosol ***** válasza:
0%
Idegesítő vagyok és ez téged nevettet!Komoly érzelmi,értelmi káosz lehet benned!
2013. jan. 5. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!