Jehova Tanúi rokonaim miért nem imádkozzák velünk az étkezés előtti imát? Mi benne számukra a kivetnivaló?
Figyelt kérdés
"Édes Jézus légy vendégünk, áldd meg amit adtál nékünk. Adjad Uram, hogy jól essék, Jézus neve dícsértessék."
Értem, hogy ők szeretnének saját maguk imádkozni, de az hogy velünk is imádkozzanak, az miért annyira lehetetlen? Mi ebben a két sorban a "rossz"? Miért akarnak ennyire elkülönülni tőlünk, hogy még imádkozni sem lehet együtt?
Én már imádkoztam velük, amit ők imádkoznak, ez fordítva miért nem lehet?
2012. nov. 19. 22:21
11/11 anonim válasza:
Még azt tenném hozzá tenni, hogy Isten előtt nem pusztán az a "hitetlen", aki nem vallásos, eleve ilyen akkor nem nagyon volt, hanem sokkal inkább az, aki nem az igaz vallást gyakorolta. Isten előtt nem mindenféle, egymásnak ellentmondó egyházak és felekezetek vannak, hanem igaz vagy hamis tanítású csoportok. De mivel nincs kétféle igazság, nem lehet egynél több igaz vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!