Miért gáz ha valaki egyáltalán nem eszik sertés húst?
Nem vagyok zsidó vagy iszlám hitű, egyszerűen nem szeretem a húsukat.Nem is értem hogy ez miért akkora megrökönyödés."Akkor a karajt sem eszed meg?""Hogy hogy nem?De hát finom."
Egyébként a marhát sem eszem meg.Egyszerűen nem tudom lenyelni a sertés és marha húst.
Amit megeszek:csirke , pulyka , kacsa , hal , tengeri herkentyűk.
Hogyha hamburgert eszek akkor azt is csirke hússal vagy pulykával kérem.
Nem értem hogy egyes embereknek miért furcsa ez.
Vannak emberek, akik képtelenek azt megérteni, hogy ami nekik jó, az másnak nem biztos, hogy szintén az. Ez van, nem tudsz velük mit csinálni. Én sem eszem sertést, plusz nem eszem nagyon sokféle halat sem (pl. az édesvízi halakat általában véve nem eszem meg). Felőlem mondhatja nekem bárki, hogy "de hát a halászlé az olyan finom", nekem nem az és kész. Én se akarom belebeszélni az emberekbe, hogy a spenót a legjobb étel a világon (pedig életem végéig képes lennék enni, mert nagyon szeretem), illetve én sem piszkálok senkit azzal, hogy ne egyen csülökpörköltet, mert az nekem nem tetszik, úgyhogy nekem is kijár, hogy békén hagyjanak az ilyenekkel.
Csak hát tényleg az a bibi, hogy aki ilyen, azzal nem tudod megértetni, hogy az ízlés egy szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!