Hozzátok jöttek már oda úgy cigányok, hogy mézesmázasan nyomták a rizsát hogy micsoda spanjuk vagy és folyton a pénzedre vagy a telódra terelték a témát? Adtatok nekik bármit is?
hozzám jött egyszer
olyan kedvesen elmondta kapott 500 ftot apróban :D
Egyszer megkérdezte egy cigánygyerek az utcán hogy mennyi az idő, hamar rájöttem hogy a telefonom kell neki de nem kapták meg. 2en voltak én meg egyedül úgyhogy kapkodtam utána a lábamat.
Következő esetkor szintén a telómra pályázot egy retkes. Elkezdte, hogy küldjek át valami zenét meg stb. Buszon történt az eset, alig vártam hogy megálljon valahol a busz. Szerencsére telefonnal a zsebemben szálltam le.
Volt még egy buszos eset. Suliba indultam amikor is 2 ork szállt fel
Egyikük pont mellém ült le, a mások ott állt mellette és figyelt. Eki mellettem ült az elkezdett kérdezősködni hogy hova megyek és a hülyeségeivel traktált. Kaját akart kunyerálni de mondtam hogy nincs nálam. utána pénzt akart kérni de mondtam hogy az sincs.
Jött a szokásos trükk: kérdezte hogy mennyi az idő, ugyanis sokan nem hordanak karórát és telefonon nézik az időt. Mondtam hogy nem tudom, persze tudtam volna mert a telefon ott lapult a zsebemben de hülyeséget is kérdezett, mert a buszon ülve nem tök mind1 mennyi az idő? úgy se ér be hamarabb a busz, hiába sietne.
Ezután a megfélemlítéssel próbálkozott: célozgatott rá hogy elvágja a torkomat, persze én lazán ültem és vártam hogy beérjen a busz, biztos nem fogom kimutatni hogy tartok a 2 cigánytól már azért is mert 2-en vannak én meg egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!