Keresztényektől kérdezem, hogy nem fordult meg a fejetekben, hogy december 21. a végítélet napja?
Nem a mi dolgunk, hogy ismerjük az időpontokat, a végítélet napját meg egyedül csak az Atya ismeri.
Akár lehet dec. 21-én is, de ugyanannyi az esélye, mint annak, hogy holnap lesz, vagy holnapután, vagy jövő júliusban.
Na, meg egy rovidke olvasnivalo: [link]
Ajanlom ezt a reszt: "Az időszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődik a majáknál. A közkeletű állításokkal szemben nem az idő ér véget, hanem csak az időszámítás aktuális ciklusa."
Bocsánat az offért, a 10-esnek válaszolnék
1, (1Tesszalonika 5:3) 3 Amikor azt mondják: „Béke és biztonság!”, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt, mint ahogy a gyötrő fájás a várandós asszonyra; és semmiképpen nem fognak megmenekülni.
az emberi uralmak úgy érzik megoldották a problémák nagy részét és ezért fogják ezt kimondani
2,(Jelenések 17:5, 6) 5 Homlokára egy név, egy rejtély volt írva: „Nagy Babilon, a szajháknak és a föld utálatosságainak anyja.” 6 És láttam, hogy az asszony részeg a szentek vérétől és Jézus tanúinak vérétől.. . .
(Jelenések 17:16, 17) 16 A tíz szarv pedig, melyet láttál, és a vadállat, ezek meg fogják gyűlölni a szajhát, s elhagyottá és mezítelenné teszik, és megeszik a húsát, és teljesen elégetik őt tűzzel. 17 Mert az Isten adta a szívükbe, hogy megvalósítsák gondolatát, igen, hogy egyazon gondolatukat megvalósítsák azáltal, hogy királyságukat a vadállatnak adják, míg be nem teljesülnek az Isten szavai.
(Jelenések 18:7, 8) 7 Amennyire dicsőítette magát, és szégyentelen fényűzésben élt, annyira adjatok neki kínt és kesergést. Mert folyton ezt mondja szívében: »Királynőként ülök, és nem vagyok özvegy, és kesergést soha nem fogok látni.« 8 Ezért jönnek el egyetlen napon a csapásai: halál, kesergés és éhínség, és teljesen elégetik őt tűzzel,. . .
A hamis vallás világ birodalmát, vagy is a vallásokat, a még szoros kapcsolatban levő politikai erők betiltják, és elveszik a vagyonukat.
3.(Ezékiel 38:15, 16) 15 Bizony eljössz majd helyedről, észak legtávolabbi részeiről sok nép kíséretében; mindnyájan lovon nyargalnak, nagy gyülekezet, népes hadsereg. 16 Rátörsz az én népemre, Izraelre, mint a felhők, hogy beborítsd azt a földet. A napok befejező részében következik ez be, én pedig elhozlak országom ellen, hogy megismerjenek engem a nemzetek, amikor megszentelem magamat rajtad a szemük láttára, ó, Góg!’«
Támadást indítanak Isten népe ellen, védtelennek tűnnek, már csak azért is mert nem tartoztak a világ vallásaihoz, és ezért nem tudták kifosztani, és békében élnek egymással
ezt a végső támadást maga Sátán indítja el.
4,(Jelenések 16:14) 14 Ezek valójában démonoktól ihletett kijelentések, amelyek jeleket tesznek, és elmennek az egész lakott föld királyaihoz, hogy egybegyűjtsék őket a mindenható Isten nagy napjának háborújára.
(Jelenések 16:16) 16 És egybegyűjtötték őket arra a helyre, melyet héberül Har-Magedonnak neveznek.
A 3. prófécia miatt a teremtő nem vár tovább, és a Népe érdekében közbe lép, és Jézus a fehér ló lovasával az élen véget vet a gonosz embereknek.
5,(Jelenések 20:1-3) 20 Majd láttam egy angyalt lejönni az égből a mélység kulcsával és egy nagy lánccal a kezében. 2 És megfogta a sárkányt, az őskígyót, aki az Ördög és Sátán, és ezer évre megkötözte. 3 És a mélységbe vetette, bezárta és lepecsételte azt fölötte, hogy ne vezesse félre többé a nemzeteket, míg véget nem ér az ezer év. Ezek után el kell hogy oldozzák egy kis időre.
azt hiszem ehhez nem kell külön magyarázat, eljön a várva várt ezer éves millenium Jézus királysága alatt.
Dehogynem fordult meg a fejemben... Ugyanis tele van a GYK ilyen kérdésekkel, nem lehet nem észrevenni őket. :D
Az utóbbi időben ugyan nem a maja naptárról írtak ki kérdéseket, hanem naponta többet is az állítólagos NASA-hírről, miszerint a Föld belép a nullsíkba, pár napig sötét lesz, blablablablabla...
Komolyan megdöbbentő, hogy az emberek mennyi h.lyeséget benyelnek csont nélkül ahelyett, hogy utánajárnának egy-egy "hír" igazságtartalmának. :(((
A logikának egy kicsit ellentmond ez az 5. prófécia...
Ha ugyanis egy angyal itt röpködne és a tüzes ördögöt belevágja a Földbe és baromi lakattal lezárja, akkor hogy jönne el váratlanul Jézus?
Most kész, beadom a kulcsot.
Ha látok egy fényes angyalt, nem-e elkezdek hinni és akkor már nem ér váratlanul, lopva a világvége?
Amúgy én úgy érzem, hogy a jövő péntek lesz.
FÉLJETEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!