Keresztényektől kérdezem, hogy nem fordult meg a fejetekben, hogy december 21. a végítélet napja?
Isten nem adta tudtunkra a dátumot,csak ennyit:
"Máté24.27 Mert, amikor az Emberfia eljön, mindenki meg fogja látni őt! Olyan lesz, mint a villámlás az égen, amely kelettől nyugatig mindenhol látható. 28 Ahol a holttest van, oda gyűlnek a keselyűk.
36 „Arról a napról és óráról azonban senki sem tudja, mikor jön el, sem az angyalok a Mennyben, sem a Fiú, csak az Atya.
42 Ezért állandóan legyetek készen, mert nem tudjátok, melyik napon jön el Uratok. 43 Jegyezzétek meg, ha tudná a házigazda, hogy az éjszaka melyik órájában jön a tolvaj, akkor ébren maradna, és nem engedné, hogy betörjön a házába. 44 Ti is legyetek mindig készen, mert az Emberfia is akkor fog eljönni, amikor nem várjátok!”
(K.Gy)
Igen ez jó kérdés, hogy vajon előre lesz e jelezve, mert azért azt látjuk, hogy a Bibliában is van előjele a dolgoknak. Szerintem inkább az a kérdés, hogy hányan észlelik az előjelet és azok közül is hányan ismerik fel. Pl Jézust is nagyon kevesen ismerték a földön hiába Isten volt és azok közül akik ismerték is még kevesebben ismerték föl, hogy ki ő. Szóval szerintem a tömeg véleménye most is az lenne, hogy á ez nem az. Lehet bántanák is(legalább szóval), aki egészen komolyan mondaná. Mondjuk kiállna a térre, vagy bemenne a templomokba.
Amúgy úgy tudom az európai zsidók volt, hogy nagyon azt gondolták a középkorban, hogy na itt a messiás most tényleg és eladták a dolgaikat, hogy menjenek majd az újjá alapított Isten országába.
Nem nem gondolom, a 3.-as válaszolónál a pont.
egy keresztény nem az óráját nézegeti, hiszen minden pillanatban eljöhet, és akik érdekből akarnak keresztények lenni, azok nézegetik az órájukat, meg a naptárjukat.
Érdekes, a biblia elmondja a jeleket, amit figyelni kell,
S ne a világnak lesz vége hanem a gonosz emberi társadalomnak, amit Jézus királysága fog felváltani.
A földnek semmi baja nem lesz, a teremtő nem engedi, hogy kárt tegyenek annyira az emberek benne, hogy új földet kelljen létre hozni, e helyett inkább elpusztítja azokat akik a földet pusztítják, és kapzsiságból kizsákmányolják.
egyébként is még 5. prófécia nem teljesült be, ezért kizárt dolog, hogy ezek egy hónap alatt végbe menjenek.
Az emberek figyelmeztetve vannak a biblián keresztül, és Isten szolgáin keresztül is.
Régen is használt fel embereket erre a teremtő, de akkor sem figyeltek, sőt inkább elvetik ezeket az embereket, még bántalmazzák is tettleg, vagy szóban őket.
A Maják egy dél-amerikai törzs voltak. Nagyon jól ismerték a csillagászatot. Mi is ismerjük, csak nem foglalkozunk vele sajnos! Bár én nem vagyok keresztény, de a Biblia tanításait nem tagadom!
Megtudjuk az egészet majd! Kíváncsi vagyok rá nagyon én is!
"egyébként is még 5. prófécia nem teljesült be"
Melyik az az 5? Nagyon kíváncsi vagyok, csak azért, hogy mire kell még figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!