Hihetünk-e nekik?
Lenkei Gábor és Szendi Gábor
Tudom furcsa kérdés.
Szó van itt scientológiáról, a másikat delikvenst is támadják.
Milyen erők mozgatják őket? :-)))
A neten(hol máshol,mint megbízható forrásból) lehet olvasni,hogy ekrüljük őket ilyen olyan okokból.
A Biblia vajon erre is tartogat valamit ?
"BIZONYÍTÉK??? Sok egyéb mellett az EU. nagyléptékű tudományos kutatása a témában! "
És ez a kutatás megismerhető, vagy olyan titkos, hogy a szektavezéren kívül más nem is láthatja?
"Te gyűlölködsz és nagyon ellenséges vagy, pedig csak a közmédia torz és maanipulatív tájékoztatásának vagy a csapdájában"
Ennél nagyobbat nem is tévedhetnél, véletlenül biológus vagyok, én az eredeti, referált közleményeket ("tudományos eredményeket") szoktam olvasgatni. Egyébként egyáltalán nem vagyok ellenséges, csak szeretném tudni, van -e valóságalapja az állításaidnak?
Kedves "biológus" válaszoló!
Az EU-s anyagot mutatta be és érvelt belőle Lenkei a YouTube-on (a linkben is szerepel) és egyéb DVD-jén is. Abból kiderül, hogy a készítményei messze alatta vannak a legújabb biztonságos határétékeknek!! Nagyon le vagy maradva!
"Az EU-s anyagot mutatta be és érvelt belőle Lenkei a YouTube-on"
Az nem lehet, hogy Lenkei egy nem létező EUs anyagra hivatkozik? Miért hiszel el Lenkeinek bármit is? Nagyon komoly anyagi érdeke fűződik ahhoz, hogy minél több embert tudjon manipulálni. És ismerve a hatóságokat kijátszó módszereit (újra cimkézés, kiadás más néven, ha valamit betiltanak), látható hogy a pénz iránti szerelme igen erős. Az a lényeg, hogy mi nem hiszünk el Lenkeinek olyan dolgot, amit tőle független forrásból nem lehet elérni. Azt se hinnénk el, ha Lenkei egyik Youtube-os videójában arról beszélne, hogy egy CIA-s értesülése szerint a télapó létezik. Majd elhisszük, ha megmutatod, vagy ő megmutatja, hogy hol van, honnan elérhető az a tanulmány, mert addig csak levegőbe beszélés. Ami ráadásul ellene megy több jól megalapozott tanulmány következtetésének.
Nem szeretem magamat ismételni, de meg kell tennem:
És ez a kutatás megismerhető, vagy olyan titkos, hogy a szektavezéren kívül más nem is láthatja?
Mert mi van, ha lenkei csak hazudik erről?
Szendi Gábor táplálkozásra vonatkozó ajánlásai véleményem szerint nagyon jók! A paleolit táplálkozás a szervezet igényeinek megfelelő, lehető legtermészetesebb étrendet javasolja. Szendi hiteles, több okból is pl. mert későbbi könyvében kijavítja előző apró tévedését, ez a saját fejlődési folyamatának része, ahogy finomodik, és kirajzolódik a megfelelő irány.
A vitamintúladagolás témához:
létezik vitamintúladagolás, de ahhoz olyan szélsőségesen nagy adag kellene, amilyenhez természetes úton lehetetlen hozzájutni, és amilyet még a nagydózisú táplálékkiegészítők sem adnak. (Viszont sok gyógyszer van, amit túladagolni nagyon könnyű, mégis engedélyezik.)
Szendi Paleolit táplálkozás c könyvéből kikerestem idevonatkozó 2 részt:
"Ha tanácsot, ajánlást fogadunk el valakitől, előbb nézzük meg, nála bevált-e az, amit javasol. A népességben az orvosok átlagéletkora a legalacsonyabb. Ok általában ellenzik a vitaminok szedését, félvén a túladagolás veszélyeitől. Nézzük meg, mit mond Linus Pauling, aki 93 éves korában halt meg, kétszer kapta meg a Nobel-díjat, és naponta 18 gramm C-vitamint fogyasztott. Szentgyörgyi Albert ugyancsak nagy híve volt a C-vitaminnak és ugyancsak 93 éves koráig élt, és ugyancsak Nobel-díjas volt. Lehet, hogy a hosszú élet és a Nobel-díj receptje a sok C-vitamin? Nem tudni, de ha egyszerűen csak egészségesek szeretnénk lenni, akkor is fontos napi 2-4000 mg-ot fogyasztanunk."
17. oldal
"A hivatalos, napi ajánlott 200-400 NE mennyiség kabarétréfának jó, másnak nem. A rák ellen az véd, ha a vérben minimum 35 ngramm/ml D-vitamin úszkál, de ez tényleg a minimum. Mivel napi 400 NE D-vitamin mindössze 3 ngramm/ml-rel emeli a vérszintet, kár annyira túlaggódni a D-vitamin-fogyasztást. Túladagolásról akkor beszélhetünk, ha a D-vitamin a 150 ngramm/ml szintet eléri.
...
A mérések azt mutatják, hogy egy felnőtt napi szükséglete 1000-4000 NE közt mozog. Az első bőrpírig tartó teljes testre kiteijedő napozás 10 000 NE D-vitaminnak felel meg. Ha csak a kart és az arcot éri, az 800 NE.
Azonban a mérések azt mutatják, hogy egészen napi 10 000 NE fogyasztásáig nem kell aggódni a túladagolás miatt."
129. oldal
#11 utolsó mondatra:
Téves. Az úgy történt, hogy Szendi megírta, amire rájött, (a pszichiátriai gyógyszerek hatástalanságáról, és rendkívül káros mellékhatásairól), és a szakma sajnos nem világosodott meg, kényelmesebb a megszokott és jól profitáló úton továbbmenni, Szendit pedig el kellett (volna) hallgattatni, ezért kirúgták és egy óriási összegre beperelték.
"Ostoba M1 most miért nem készített egy hasonló riportot, miután Dr. Lenkei megnyerte véglegesen a persorozatot? Újra végighallgatva a műsort undort éreztem, milyen szemét és manipulált világban élünk..."
Egy komment erről a videóról:
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=R3b-2326Y-4&feature=end..
"HA A HATÓSÁG VISSZA AKAR ÉLNI A JOGAIVAL, TILTSA BE A GYÓGYSZEREKET. A VITAMINOK NEM TOXIKUSAK. SENKI SEM LEHETNE ÖNGYILKOS EGY VITAMINNAL, DE EGY CSOMAG ...PIRINNEL IGEN."
"Dr. Lenkei Gábor GYŐZÖTT az ÁNTSZ felett! A Dr. Lenkei Vitamin által az ÁNTSZ ellen indított persorozat hat év jogi hercehurca után végérvényesen, jogerősen lezárult. Az ÁNTSZ a legutóbbi, 2014. évi veresége után feladta, és amint az mostanra kiderült, már újabb felülvizsgálati kérelemmel sem fordult a Legfelsőbb Bírósághoz. Így az ügy a Dr. Lenkei Vitamin győzelmével végre lezárult! Megerősítést nyert, hogy 6 évvel ezelőtt az ÁNTSZ alaptalanul és jogsértő módon rágalmazta és bélyegezte meg a Dr. Lenkei készítményeket!"
"Dr. Lenkeinek igaza van!!!! Egy riporternek pártatlannak kellene lennie, ezt Baló úgylátszik nem tudja. Az ANTSZ-es hölgy egyszerűen mondja, amit mondania kell. Ezek viszont ostobaságok. Baló ebben az interjúban undoritóan viselkedik. Hajrá Lenkei!!!!!!!!!!! Lenkei dr. okos ember, talán, széllel szemben is megoldja a pisilést. Drukkolok neki."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!