Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok a Da Vinci kódhoz?

Mit szóltok a Da Vinci kódhoz?

Figyelt kérdés
Az utolsó vacsoráról szóló festményéről. Azt állítják, hogy Mária Magdolna Jézus vállára hajtsa fejét, ezt rejtette el Da Vinci a festményébe. Na de a festmény 1400-as években festette meg. Da Vinci csak a fantázia alapján festhette. De még akkor is van benne valami baki, ha tényleg így festette le. Nézem a festményt és Jézus valamint Mária Magdona mellett ülőket. Jézus magasabb mint Mária. Mégis stimmel a levegőben logó kéz magasság. Na most ez a Da Vinci kód tényleg igaz vagy hülyítés? Mert szerintem sántít ez az elmélet és kihasználva a Bibliai ismereteket.

2012. nov. 10. 12:08
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%

mennyi bigott katolikus.... ugyanannyira lehet igaz vagy hamis ez a könyv mint a biblia vagy többi mese amivel az egyház ámít....

egyébként a gnosztikusok meg Mária Magdolna sztorija nem kitaláció, a NatGeo is foglakozott vele

2012. nov. 19. 21:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Na igen, az Egyház maga a gonoszság és a hazugság, az egész történelmet végighazudta, de hát a NatGeo, az mindig igazat mond...
2012. nov. 19. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
bocs....nem vagyok katolikus! De azért az Isten áldjon!
2012. nov. 20. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:

"egyébként a gnosztikusok meg Mária Magdolna sztorija nem kitaláció, a NatGeo is foglakozott vele"

ÚÚúúú, mert a NatGeo aztán hiteles történelmi forrás :D

Azért a szakdogádban ne hivatkozz rá mert a védésig el sem jutsz, úgy kennek el, ha megemlíted h te ezt forrásnak tartod....Az a tipikus proliréteg vagy, akikről írtam....

2012. nov. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!