Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok az ötletemhez?

Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretek a hajógyári szigetre járni bulizni, viszont ott a szórakozóhelyeken túl sok a paráznaság, drog és világi dolgok.Szóval az jutott eszembe hogy ha majd milliomos leszek megveszem az egyik szórakozóhelyet és keresztény szórakozóhelyet csinálok belőle ahol jólérezhetik magukat a keresztények egymást között és persze minden a biblia szerint menne. Szerinted jó ötlet?
2012. júl. 23. 22:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%

"Szóval az jutott eszembe hogy ha majd milliomos leszek"

Fiam már megen alva internetezel! Kereszténység elveivel nem fogsz milliomos lenni ahhoz ha tetszik ha nem seggnyalás aljasság, ravaszság kell.

2012. júl. 23. 22:44
 2/23 A kérdező kommentje:
Hidd el, össze tudom szedni a pénzt, maximalista vagyok és az álmaimért mindent megteszek!
2012. júl. 23. 22:46
 3/23 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell, csak nagyon okosnak kellene lenni.
2012. júl. 23. 22:47
 4/23 A kérdező kommentje:
az ötletemet kommentáljátok!!!
2012. júl. 23. 22:51
 5/23 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert a klubodhoz.Mit gondolsz mennyi időbe fog telni míg a szent klubod vissza változik normál klubbá? Hogy szűröd az embereket kérdezel tőlük a Bibliából. Gondolom kidobó nem lesz,hisz az erőszak rossz így még könnyeben "fertőz" a világ. A világ nem úgy működik,hogy higgy az álmaidban és valóra válnak. Mert akkor USÁnak sok elnöke és űrhajósa lenne.
2012. júl. 23. 22:52
 6/23 anonim ***** válasza:
33%

Végül is az ötleted már sok száz éve kitalálta valaki.

Az illetőt pápának hívják és rengeteg templomot építettet ahol minden keresztény a biblia írása szerint jól szórakozik...

Kicsit elkéstél az ötlettel,de sebaj..Templomokra mindig szükség van..

2012. júl. 23. 23:21
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Erről a gazdag ifjú története jutott eszembe:

[link]

Ha majd milliomos leszel jusson eszedbe mit tanácsolt Jézus Krisztus neki... ;-)

Üdv. Péter

2012. júl. 23. 23:38
 8/23 A kérdező kommentje:
de én egy szórakozóhelyet akarok épiteni ahol az Úr dicsőségére érzik jól magukat az emberek :(
2012. júl. 24. 00:03
 9/23 anonim ***** válasza:
Azt nem szorakozohelynek hivjak, hanem gyulekezeti epuletnek. Abszurdum az otleted.
2012. júl. 24. 00:08
 10/23 anonim ***** válasza:

Valaki írta, hogy mi alapján válogatnád ki hogy ki a keresztény és ki nem.

Mert a bibliából bárki gyorsan betanulhat szöveget.

Ne feledd el az ördög is ismeri a szent írást, hiszen Jézus megkísértésekor is idézett belőle.

És szép ruhát is lehet szerezni, aztán ha hazamegy leveszi.

jó nagy képmutatás lenne belőle, mint ahogy azt az egyik válaszadó írta, hogy ezt csinálják vallásokban is.

2012. júl. 24. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!