Hogyan lehet megtalálni Istent?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, nem gondoltam volna soha, hogy ilyet fogok kérdezni mert sosem hittem benne. Vagyis úgy voltam/vagyok vele, hogy talán létezik, talán nem. Ma néztem pár olyan videót, hogy gonosz, rossz emberek voltak de történt valami és Isten átkarolta őket blabla, a videók végén meg más emberek beszéltek, hogy Isten megbocsát nekünk és segíteni akar csak mi nem engedjük magunkhoz közel vagy valami ilyesmi. Nem vagyok megkeresztelve, nem vagyok vallásos de úgy gondolom, hogy ha Isten létezik akkor őt pont nem érdekli, hogy ki van megkeresztelve és ki nem. Mert nem azon múlik. Lehet, hogy "bűn" de én a bibliában nem hiszek, szerintem azt valaki csak kitalálta még régen. Mit kell tennem? Szeretnék boldogabb lenni.2012. nov. 2. 16:06
1/19 anonim válasza:
Nem kell keresni. Majd ő jelentkezik, ha jónak látja. :)
2/19 anonim válasza:
Nagyon le leszek pontozva, de szerintem tartsd távol magad tőle, úgy leszel a legboldogabb.
3/19 anonim válasza:
Én csak akkor röhögnék legjobban ha megtudnák a vallásos emberek valami folytán hogy nincs Isten.És gondolj bele hány öngyilkos ember lenne meg fájdalom hogy olyanban hittek ami nem is létezett.Képzeld el,olyanban hinni több éven keresztül ami nem is létezett, csak butították a népet.
4/19 Pietrosol válasza:
Szia ma 16:30!
Te hogy gondolod,én hogy gondolom?
5/19 anonim válasza:
Ez most válasz lenne hogy te is így gondolod?
- Vagy inkább azt akarod hogy kérdezzem meg?
Te hogy gondolod?
Bocs, nem volt egyértelmű nekem.
6/19 anonim válasza:
Nem tudjátok, hogy mit dobtok ki az életetkből. Most még részegek vagytok...
Isten volt, van és lesz:)
7/19 Pietrosol válasza:
Kicsit átalakítom a mondataid és,talán megérted,hogy milyen hibás feltételezésed van Istenről!
Én csak akkor röhögnék legjobban ha megtudnák az egójukkal azonosult emberek valami folytán hogy nincs EGO.És gondolj bele hány öngyilkos ember lenne meg fájdalom hogy olyanban hittek ami nem is létezett.Képzeld el,olyanban hinni több éven keresztül ami nem is létezett, csak butították a népet.
Szerencsére Isten nem kerget öngyilkosságba!
8/19 anonim válasza:
1000%-ék hogy lenne ez miatt öngyilkos ember!
9/19 anonim válasza:
Igazából nem kell csinálnod semmit.Éld meg az életedet,és meg fog neked mutatkozni.Élj a jelen pillanatban.Isten benned van.Nem kell a Bibliára hallgatnod,és más szent,hangzatos dumákra sem.A dolog irónikus,mert megoldás az egyszerűségben rejlik.
10/19 anonim válasza:
Ha meg létezik akkor majd megbocsájt, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!