Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Halála után mindenki látni...

Ozmium42 kérdése:

Halála után mindenki látni fogja az Istent?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 21:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
55%

Én hiszek benne.

De a legtöbben nem.

2012. aug. 30. 21:39
 2/26 anonim ***** válasza:
59%
igen, bizony, az is, aki nem hiszi, annak is elé kell állni egyszer és szembesülni azzal, hogy elutasították, megvetették őt és kinevették a hívőket....sokan meg fognak lepődni...
2012. aug. 30. 21:46
 3/26 anonim ***** válasza:
61%
Előttem szóló igazat beszél.
2012. aug. 30. 21:47
 4/26 anonim ***** válasza:
63%
Igen... vagy nem kérdezz egy halottat.
2012. aug. 30. 21:48
 5/26 anonim válasza:
9%
én is hiszek benne..... nem lehet ennyivel vége a létünknek Isten a kezdet és a vég, és az emberi lét után egy új dolog kezdődik és én elhiszem hogy látjuk..... nem vagyok egy nagy vallásos, nem olvastam a bibliát, nem járok templomba de Istenben hiszek mer' történt pár dolog amit nem lehet egyszerűen szerencsének nevezni....
2012. aug. 30. 21:48
 6/26 anonim ***** válasza:
36%

Nemvagyok:

Lukács evangélium 16. rész

24Ekkor felkiáltott: Atyám, Ábrahám, könyörülj rajtam, és küldd el Lázárt, hogy ujja hegyét mártsa vízbe, és hűsítse meg a nyelvemet, mert igen gyötrődöm e lángban. 25De Ábrahám így válaszolt: Fiam, jusson eszedbe, hogy te megkaptad javaidat életedben, éppen úgy, mint Lázár a rosszat. Ő most itt vigasztalódik, te pedig gyötrődsz. 26Ezen felül még közöttünk és közöttetek nagy szakadék is tátong, hogy akik innen át akarnak menni hozzátok, ne mehessenek, se onnan ide át ne jöhessen senki. 27Ő pedig így szólt: Akkor arra kérlek, atyám, hogy küldd el őt apám házához; 28mert van öt testvérem, beszéljen a lelkükre, nehogy ők is ide kerüljenek, a gyötrelem helyére. 29Ábrahám így válaszolt: Van Mózesük, és vannak prófétáik, hallgassanak azokra! 30De az erre ezt mondta: Nem úgy, atyám, Ábrahám, hanem ha a halottak közül megy valaki hozzájuk, akkor megtérnek. 31Ábrahám ezt felelte: Ha Mózesre és a prófétákra nem hallgatnak, az sem győzi meg őket, ha valaki feltámad a halottak közül."

2012. aug. 30. 21:55
 7/26 anonim ***** válasza:
49%

Hát ez a válaszom, lehet, hogy nullás lesz, de nem baj:)

A halottak sehova nem jutnak, mert aki halott az nem létezik, nem él.

Az igaz, hogy mindannyian ítélet alatt leszünk, de nem fenn az égben mert oda csak egy meghatározott számú megvásárolt ember csoport mehet, a többieket nem vásárolták meg ebben az értelemben, hanem feltámadásban fognak részesülni a földön,

fizikai test pedig nem láthatja meg a teremtőt, de érezni fogjuk áldó hatásait a jelenlétének.

Mózes idejében kijelentette a teremtő, hogy ember élve nem láthatja, vagy is a fizikai élők előtt rejtve van, mert azonnal a halálunkat jelentené a látványa, ereje.

2012. aug. 30. 22:17
 8/26 anonim ***** válasza:
7-es, Jehova tanúja vagy?
2012. aug. 30. 22:18
 9/26 anonim ***** válasza:

Ha van élet, akkor van halál. De a halál utáni élet az élet és nem halál. Ha mindig újra kezdődik (a hinduk szerint) vagy egyszer csak örökké tart (pl. kereszténység) akkor nem beszélünk olyan értelemben halálról, ami az élet ellentettje volna. Tehát létezés és nem létezés.

Én úgy gondolom, mindennek van a világban ellentettje, tehát, aki egyszer létezik, annak egy idő után nem szabad léteznie még lélekben sem. Szerintem nincs olyan dolog, ami örök volna.

Kiemelném azt a szót, hogy "szerintem". Erre kérdésre nem lehet úgy választ adni, hogy az megdönthetetlenül igaz legyen, mert még nem vagyok halott.

2012. aug. 30. 22:26
 10/26 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Látni a szemed és agyad segítségével tudsz!A 3D világán túl a fizikai látás érvénytelen!

2012. aug. 30. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!