Téged hogyan kényszerítettek, hogy elsőáldozó legyél?
Most hallom a környezetemben senki nem önszántából lett az.
A húgom nagyon tiltakozott ellene, de hát gyerek, csak rávették a habos ruhácskával, szép cipővel, némi pénzzel és ajándékokkal.
Velem is ezt játszották gyerekkoromban, csak sikertelenül, mert én sose vettem volna fel szoknyát, kifejezetten rondának tartom az ilyen habosbabos minimenyasszonyi ruhákat.
A bátyámat, 2 barátnőmet, osztálytársamat is pénzzel és ajándékokkal vették rá. Amúgy ők is ellene voltak.
Van egyáltalán olyan aki önszántából vállalta? És miért olyan fontos ez hogy kényszerítik rá a gyerekeket? Ez normális? Szerintem nagyon gáz. Téged hogyan vettek rá?
Az Eukarisztiában vagyis a szent ostyában valóban jelen van Jézus testével és a borban vérével. Ezt csodák is igazolják, nyugodtan nézzen utána akit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=OtTeglYHg8Y
És ez nem egy ritka jelenség. Néhány hete édesanyám elmesélte hogy áldozás közben vele is csoda történt. Érezte a szentostyában a menny ízét. Azt mondta hogy olyan érzés volt amit a földön normális körülmények között nem lehet tapasztalni.
Persze ezt bizonyítani nem tudom de aki nem akar hinni az úgyse fog aki viszont hajlandó megfontolni ezt a kérdést az lehet hogy elgondolkodik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!