Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Téged hogyan kényszerítettek,...

Téged hogyan kényszerítettek, hogy elsőáldozó legyél?

Figyelt kérdés

Most hallom a környezetemben senki nem önszántából lett az.

A húgom nagyon tiltakozott ellene, de hát gyerek, csak rávették a habos ruhácskával, szép cipővel, némi pénzzel és ajándékokkal.

Velem is ezt játszották gyerekkoromban, csak sikertelenül, mert én sose vettem volna fel szoknyát, kifejezetten rondának tartom az ilyen habosbabos minimenyasszonyi ruhákat.

A bátyámat, 2 barátnőmet, osztálytársamat is pénzzel és ajándékokkal vették rá. Amúgy ők is ellene voltak.

Van egyáltalán olyan aki önszántából vállalta? És miért olyan fontos ez hogy kényszerítik rá a gyerekeket? Ez normális? Szerintem nagyon gáz. Téged hogyan vettek rá?

2012. okt. 28. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Az Eukarisztiában vagyis a szent ostyában valóban jelen van Jézus testével és a borban vérével. Ezt csodák is igazolják, nyugodtan nézzen utána akit érdekel:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=OtTeglYHg8Y

És ez nem egy ritka jelenség. Néhány hete édesanyám elmesélte hogy áldozás közben vele is csoda történt. Érezte a szentostyában a menny ízét. Azt mondta hogy olyan érzés volt amit a földön normális körülmények között nem lehet tapasztalni.

Persze ezt bizonyítani nem tudom de aki nem akar hinni az úgyse fog aki viszont hajlandó megfontolni ezt a kérdést az lehet hogy elgondolkodik majd.

2012. okt. 30. 10:28
 12/13 anonim válasza:
Engem gyerekként se kényszerített (volna) senki. És három évvel ezelőtt sem kényszerített senki. Önszántamból lettem elsőáldozó, és az elmúlt 3 év alatt egyszer sem bántam meg.
2017. ápr. 16. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak simán féltem. Az egyik lány kitetette magát (semmit se tanult). De én nem mertem nem tanulni (a pap elég sokat ordított vele mielőtt kitette). Meg szerintem az is közre játszott, hogy az iskolávan kicsit össze volt kötve (az osztályban volt a felkészítők zöme, mintha óra lenne). Amúgy meg... 3.-oson ki gondolkodik azon hogy mi is az? Halad az árral, megy a ,,juhok után''.
2019. máj. 7. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!