Mért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szia!
Biztos vagyok benne, hogy fontos neked ez a vizsga, de a lelki életed szempontjából nézve biztos vagyok abban is, hogy Isten nem véletlenül alakítja így a dolgokat. Istennek ugyanis a te lelki életed a fontosabb, az, hogy megismerd Őt mindjobban, és helyes döntéseket hozz az életedben. Istennek ugyanis a te üdvösséged a fontos, az, hogy alkalmassá tegyen egy örök életre. Ehhez pedig sokszor küzdelemeken és nehézségeken keresztül vezet az út. Légy türelmes és várd meg Isten válaszát a kéréseidre, olvasd a Szentírást mindennap, és Isten meg tud majd szólítani.
Üdv. Péter
Isten azt akarja hogy idegileg tönkremennyek?
A választ is megkaptam az imáimra!Az hogy ne imádkozzak a mert csak rosszabb lesz!
"Bízzál Istenben, de tartsd szárazon a puskaport!"
"Segíts magadon, Isten is megsegít!"
A te esetedben a vizsgát nem fogja Isten helyetted sem megtanulni, sem megírni! Imádkozz hozzá, segíteni fog, de ez nem azt jelenti, hogy automatikusan sikerül a vizsga!
De a szavaidat olvasva, nekem úgy tűnik, hogy te az imát amolyan biankó-csekként kezeled....vagyis elmondod az imát, aztán sikerülni kell a vizsgának, mert különben hű meg ha....hát ez nem így működik! Isten nem egy automata!
Ezt a vizsgát nem megírni kell ez egy gyakorlati vizsga!
Csak azt nem értem ha imádkozok eggyáltalán valamiért akkor az adott dolog mért fordol rosszabra!?
Nem hiszem hogy rosszabbra fordul bármi is. Maximum te leszel egyre elkeseredettebb, így egyre kevésbé hatékony a tanulásod.
Imádkozz tiszta szívből, de ne szaporítsd túl a szót mint a pogányok.
És persze tanuljál.
Bocs de erre háklis vagyok az ikes igék E/1-ben alanyi és tárgyas ragozásban is m-et kapnak, tehát "imádkozom" van, "imádkozok" a magyarban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!