Mi lenne ha? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szerintem lennének olyanok akik "egy pillanat alatt" álváltanának és elfogadnák azt amit látnak.
És lennének olyanok is, akik fanatikusan ragaszkodnának a hitükhöz.
Talán még addig is elmennének, hogy beharangoznák, az antikrisztusnak.
Már régen olvastam a könyvet (néhány éve), és nem emlékszem, de ha minden igaz, akkor a jelenésekről már nincs benne leírva semmi, tehát nem tudhatjuk, mi lesz.
"Szerintem lennének olyanok akik "egy pillanat alatt" álváltanának és elfogadnák azt amit látnak. És lennének olyanok is, akik fanatikusan ragaszkodnának a hitükhöz.
Talán még addig is elmennének, hogy beharangoznák, az antikrisztusnak."
Egyetértek. Nem hinném hogy az emberiség nagy része fel lenne erre készülve. Szerintem valahogy úgy viselkednének, mint a középkorban a boszorkányüldözések idején...
"Már régen olvastam a könyvet (néhány éve), és nem emlékszem, de ha minden igaz, akkor a jelenésekről már nincs benne leírva semmi, tehát nem tudhatjuk, mi lesz."
Valóban nincs. Ez igazából egy saját gondolat a könyv kapcsán.
Nos akár mi is szerepel abban a könyvben. Egyet ne felejts el!
Akár hogy is értelmezik a bibliában leírtakat. Amikor a nép amely kapcsolatba került a Teremtővel az ószövetségi leírás alapján. Kapott törvényeket amiket hol betartott hol meg nem. Amikor nem akkor figyelmeztették őket. S amikor nem lett változás akkor jött a büntetés.
Ez így lesz a második eljövetelnél is.
S igen a Jelenések könyve pont erről szól persze tele van szimbolikával így csak az érti meg teljesen aki tanul s kutatja a jelentését s megkapja a válaszokat a Teremtőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!