Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mért van ez? (Kérdésed túl...

Mért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Hogyha imádkozok valamiért akkor azzal kapcsolatos dolog valamlyen formába rosszra fordul de ha nem jobb lesz vagy "nem változik" pedig nem olyan dolgokért imádkozok!Római katolukus vallású vagyok!
2012. okt. 24. 23:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
5%
Isten nem a Mikulás, meg a Jótündér. Imádkozd az Úr imádságát, az Isten tudja mire van szükséged és megadja azt neked.
2012. okt. 24. 23:05
 2/17 A kérdező kommentje:
Deazért rosszabra fordítja a dolgokat ha imádkozok! :D De jót meg semmit!
2012. okt. 24. 23:08
 3/17 anonim ***** válasza:
29%

> Deazért rosszabra fordítja a dolgokat ha imádkozok! :D

> De jót meg semmit!

És ez mióta zavarja a vallásosokat?

2012. okt. 24. 23:17
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Te túl buta vagy ahhoz, hogy imádkozz.
2012. okt. 24. 23:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Ennek több oka lehet sztem, de tudnál mondani egy példát? pl h mivel kapcs szoktál imádkozni?
2012. okt. 25. 00:40
 6/17 Hazardteam ***** válasza:
Azért mert nem Isten hallgatja meg, hanem valaki más "középen".
2012. okt. 25. 06:13
 7/17 kzs ***** válasza:

Hazardteam válasza sajnos igaz.

Nagyon is.

Ha esetleg nem értenéd miről van szó, írj privátot és elmagyarázom.

2012. okt. 25. 06:41
 8/17 anonim ***** válasza:

kzs!

Nekem elmagyaráznád? Engem érdekelne. Előre is köszönöm! Szép napot!

2012. okt. 25. 08:06
 9/17 anonim ***** válasza:

Én tökéletesen értem miről beszélsz, mert sokszor imádkoztam én is, és jobb helyett rosszabb lett a dolog.

Aztán megértettem a dolog lényegét!

Isten abban nem fog segíteni, ami az ő törvényeivel ellentétes. Tehát szexért, piáért, stb., meg se próbálj imádkozni...

De amint írtad, te nem ilyen dolgokért szoktál...nagyon helyes...de még itt is van egy bökkenő: mi az ima? Én sok évi tapasztalat után mondom, hogy ha eldarálsz egy szöveget, az semmit nem ér! Imádkozni annyi, mint a lelkednek teljesen leborulni Isten előtt, teljesen átadni magad neki és teljes szívből a gondjaidra, de azon túl is Isten kegyelmére koncentrálni! Egyáltalán nem egyszerű, csak próbáld meg! Imádkozhatsz reggeltől estig, de egy teljes szívből elmondott ima többet ér 10 rózsafüzérnél!

De teljes szívből iszonyatosan nehéz imádkozni, már pedig csak az számít imának!

2012. okt. 25. 10:49
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Azt szeretném kérdezni tőled, hogy az imádság végén megvárod-e Isten válaszát. Merthogy az imádság beszélgetés Istennel, és sajnos azt tapasztalom más emberekkel történt beszélgetések alapján, hogy igen kevesen vannak, akik az imádság után megvárják Isten válaszát. Így pedig soha nem fogod megtudni, hogy a dolgok miért nem változnak, vagy miért fordulnak rossz irányba.

A másik gyakori hiba, hogy a hívek nem olvassák a Szentírást, pedig ez lenne a másik csatorna, ahogyan Isten segíthetne megértenünk ezeket a dolgokat. Mennyi időt fordítasz Bibliaolvasásra? Tölts el naponta egy órát azzal, hogy Isten igéjét olvasod, és választ fogsz kapni a kérdéseidre.

Üdv. Péter

2012. okt. 25. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!