Egy nem zsidó származású embert befogadnának egy zsidó közösségbe?
Figyelt kérdés
Voltak zsidó rokonaim de én nem vagyok az. Elfogadnának, vagy mindig kivülálló maradnék?2012. okt. 13. 16:03
1/11 anonim válasza:
Ne gondold hogy pénzt adnak majd neked mer zsidó akarsz lenni.
2/11 anonim válasza:
Mármint a zsidó népbe vagy az izraelita vallásba akarsz bekerülni? Ha a vallás érdekel akkor nem kell zsidó származásúnak lenned, ha a nép akkor nem árt ha vannak rokonok.
3/11 Hazardteam válasza:
Nagyszülői szintig elfogadják a származásod, de egyesek szemében mindig lesz egy láthatatlan határvonal, amit sosem leszel képes átlépni. De ez kit izgat nem? Az élet tele van ilyenekkel, még zsidónak sem kell leni hozzá. A normális ott is normális a hülye meg ott is hülye:)
4/11 anonim válasza:
emberfüggő, hogy mennyire befogadók és mennyire tudsz alkalmazkodni. de vallásilag is be lehet térni a zsidók közé. persze szerintem te sokkal homogéánebbnek hiszed őket, mint amilyenek valójában.
5/11 anonim válasza:
Valamennyire mindig kívülálló maradnál, hacsak nem derülne ki, hogy igenis voltak zsidó őseid. Tessék csak utánajárni a dolgoknak, valószínű, hogy tudsz találni valakit.
6/11 izidorkata válasza:
1. gondolom hogy szimpatikusnak találnák a zsidók hogy fel akarod venni a vallásukat, és az ő közösségük tagjaként akarsz élni. Ezt biztos becsülnék.
2. Természetesen te te vagy és hiába akrsz más lenni mint ami vagy: nem lehetsz. Ha jól érzed magad egy vallási vagy kúltűrális közösségbe akkor legyél annak a tagja, de az már nagy baj ha nem becsülöd saját magad, saját hagyományaidat.
3. Szerintem minden embert akkor fogadnak el legjobban ha saját magát adja, megbecsüli magát és hagyományait, nem akar másokat majmolni.
7/11 anonim válasza:
nem feltétlenül tartják szimpatikusnak. sőt, a zsidó vallás nem térítő, valószínűleg legalább egyszer el is fogják utasítani.
8/11 anonim válasza:
Ha a kerdes mogott az van, hogy Izraelben talalhatsz-e olyan tarsasagot (haverokat) akik befogadnak, akar zsido vagy, akar nem - akkor a valasz az, hogy EGESZ BIZTOSAN. Az izraeli roppant joindulatu es befogado nepseg.
9/11 anonim válasza:
"...Az izraeli roppant joindulatu es befogado nepseg...."
Ekkora hazugságot rég hallottam!
A zsidó a legkirekesztőbb népség!
Még a saját testvéreiket is kitaszítják!
10/11 Hazardteam válasza:
Az utolsó kettő baromi szépen fémjelzi a 2 szélsőséget:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!