11/17 anonim válasza:
Csak Sátánista Szimbólumok ne legyenek rajtad.
12/17 anonim válasza:
"Ne vagdaljátok be testeteket elhunyt lélek miatt, és ne tetováljátok magatokat." (3Mózes 19:28)
13/17 anonim válasza:
Érdekes amit sokan írnak, hogy abban a formában benne van a Bibliában, hogy "tetoválás".
Mózes III. / 19 / 28 pedig így szól:
"Testeteket a holt emberért meg ne hasogassátok, se égetéssel magatokat meg ne bélyegezzétek. Én vagyok az Úr."
14/17 lsandor válasza:
3Mózes 19: 28 - Ne vagdaljátok be testeteket elhunyt lélek miatt, és ne tetováljátok magatokat.
Ez azért eléggé egyértelmű. Ha kapnánk egy jó barátunktól egy szép és különleges ajándékot, akkor biztosan nem örülne ha befestenénk, vagy károsítanánk azt. Az élet ajándék Istentől, tisztelnünk kell az életet
15/17 anonim válasza:
Isandor, gondolom nem a Károli Bibliából idézel.
16/17 lsandor válasza:
Ne ejtsetek vágást magatokon a halottak miatti gyász idején, se ne tetováljátok a bőrötöket! Én vagyok az Örökkévaló!(Easy to Read Version)
17/17 anonim válasza:
Futás a ruhásszekrényhez: tilos ugyanis kevert anyagú ruhát hordani az ószövetség szerint. A mai időkre ez a szabály nincs érvényben, és a pogány rituálékhoz kapcsolódó tetoválást tiltotta meg az Úr. Igaz nem szép a tetoválás de a saját lelkiismereted szerint kell tenned ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!