Ti hisztek a halál utáni életben? Mármint hogy egy lélek többször is újjászületik?
13:10-es válaszolónak:
Abban igazad van hogy a körülmények is számítanak, és Isten ezeket a körülményeket mind figyelembe is veszi amikor egy lélek elé kerül. De ezeket a körülményeket nem lehet kifogásként felhasználni, hanem mindenkinek vállalnia kell a tetteiért a következményeket. Választási lehetősége mindenkinek van jó és rossz között.
A tapasztalás helyett meg szerintem az a legfontosabb az életben hogy a lélek rátaláljon Istenre. Amig ez nem történik meg addig az embert nem hagyja nyugodni a természete (a lelke mélyén mindenki Istenre vágyik még ha ezt nem is ismeri el). Ha pedig megtalálta Istent akkor Isten megadja neki azt a lelki békét amiről tudja hogy ez a helyes út.
A deja vu-t az okozza hogy az egyik agyféltekébe előbb jut el egy információ mint a másikba, az megjegyzi az emléket, és amikor a másik agyféltekébe is eljut az info akkor az meg csodálkozni kezd hogy jé én erre emlékszem ez már egyszer megtörtént :)
A mennyország meg nem olyan mint egy álom. Ebben egyezik a Biblia leírása és az összes halálközeli élményből visszatért ember beszámolója.
Szia!
Első körben azt kellene tisztázni,hogy valóban él-e az ember vagy csak a gondolatait és érzelmeit éli meg különböző tudattalan szinteken!
Nem lehet,hogy a lélek újjászületése az egó halála utáni tudat felébresztése?
"Első körben azt kellene tisztázni,hogy valóban él-e az ember vagy csak a gondolatait és érzelmeit éli meg különböző tudattalan szinteken!"
Te a Mátrix-ban hiszel? :)
Szia ma 11:17!
"Te a Mátrix-ban hiszel? :)"
Nem hiszek semmiben!
Azt viszont tudom,hogy az az ember,aki képes külső szemlélőként a gondolatainak és érzelmeinek és azok testi megnyilvánulásainak a megfigyelésére,az azok felett áll!Egyébként nem lenne erre képes!
"Kimegy a szelleme, és ő visszatér földjébe,
Azon a napon elvesznek gondolatai." (Zsolt 146:4)
"Azt viszont tudom,hogy az az ember,aki képes külső szemlélőként a gondolatainak és érzelmeinek és azok testi megnyilvánulásainak a megfigyelésére,az azok felett áll!"
Szerintem meg az a lényeg hogy ne magunkra figyeljünk hanem másokra. Csak az lehet boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott aki így tesz.
Szia ma 11:39!
Mindent az alapoknál kell kezdeni!A belső világ rendbetétele nélkül lehetetlen a külső világot rendbe tenni!
A háznak is az alapját építed meg először,csak ezt követően jönnek a falak!Egy társasházat is csak akkor mondhatsz tisztának,ha már mindenki kitakarította a saját lakását!Ezt mindenkinek magának kell elvégezni,mert minden ember lakása egyedi berendezésű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!