Nagyon nyikorog az éxszijam nemrég cseréltük, többször rálett huzva de semmi. Pára van halál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 17:38
1/4 anonim válasza:
Hidegben a gumi kicsit megkeményedik,azért nyikorog az ékszij. Kis szilikonnal fujd be,vagy ha nincs cseppents rá egy kis olajat,de ne sokat,mert akkor meg csúszni fog.
2/4 anonim válasza:
Nekem régen el volt kopva az ékszíjtárcsa és hiába volt feszes az ékszíj mert leért a tárcsa aljáig és nem az oldalán feküdt fel és így csúszott. Eleinte úgy oldottam meg hogy széleseb ékszíjat vettem de későb már muszáj volt kicserélni az ékszíjtárcsát.
3/4 anonim válasza:
Természetes jelenség, szappannal szokták bekenni, akkor elhallgat, komoly. Az oka a régi kopott ékszíjról rárakódott gumi maradványok. És ne állítsd feszesre mert tönkreteszed a csapágyakat!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. okt. 18. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!