1 kérdés muszlim nőkhöz - Kilátszódhat a haj a kendő alól, vagy teljesen el kell takarni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 22:57
41/53 A kérdező kommentje:
Segtítsen nekem olyan, akitől segítséget kértem! Aki meg kamuzik magáról az vessen magára! Az ő szégyene nem az enyém. Sajnos odajutott a világ, hogy az emberek 90%-a bunkók akik összefognak a normálisak ellen! Ugyanis nem tudom, hogy a kérdésemben mi nem volt érthető és felfogható amiből az egész vita kialakult! Külön kérés volt, hogy ki íjon nekem! És engem nem érdekel olyannak a válasza akitől nem várom mert nekem nem mindegy! Nincs szükségem a tudatlanok segítségére (mert azok bármit összehordanak), ugyanis ahhoz, hogy valaki muszlim legyen rengeteget kell amúgy is tanulni (ebből most kizárva a kérdésem mert az az alap).
2012. okt. 4. 20:32
42/53 anonim válasza:
Látod ez itt a probléma: te kapásból tudatlannak nevezel embereket, miközben fogalmad sincs az ismereteikről. Attól, hogy valaki nem muszlim, még tanulmányozhatta ezt a vallást, pusztán azért, mert érdekelte, és tudhatja a kérdésedre a választ. Na ezért nem értem, miért ugrottál neki azoknak, akik az első oldalon válaszoltak neked.
43/53 A kérdező kommentje:
De engem az nem érdekel! Nem érted? 1 KÉRDÉS MUSZLIM NŐKHÖZ!! Talán akkor olvasgasd az első oldalt még egy kicsit, hogy kik kezdték a modortalanságot! De inkább másolgatok:
1: vaze, köztük éltem 4 évig. nem rohadtul mindegy, hogy ki válaszol, ha az a válasz helyes????
2: Hát neked inkább a szádat kellene eltakarni, nem a hajaddal lesznek gondjaid, elhiheted.
3: a dzsihád pont neked való lesz, ostoba barom.
Szerinted az az 1-es is kultúrált válasz talán? Szerintem nem! Ezek után még itt írogattok nekem, hogy én milyen vagyok? Ezért mondom, hogy a bunkók összefognak!
2012. okt. 4. 20:54
44/53 anonim válasza:
Nem is tudom ki az, aki kérdez? De egy igazi gyökér. Már csak azért is, mert ha az iszlám vallást kívánja követni, akkor az alapvető ismérvekkel tisztában kéne lennie! A mások iránti tisztelet alapvető...!!! (te kis leendő mohamedán) :-D
45/53 A kérdező kommentje:
Először is még nem vagyok, másodszor meg attól, hogy muszlim leszek még meg tudom védeni magam!!! A gyökér meg te vagy!! Ez magyarország de igazán!!! Eheheh még tiszteletet várnátok??? Szálljatok már le a földre!!
2012. okt. 5. 06:04
47/53 mustafa33 válasza:
kezdem látni, hogy nem is nő ☻.
48/53 anonim válasza:
Szerintem a kérdező -a stílusából, a válaszaiból ítélve- cigány származású. Borsodi vagyok, ismerem a fajtájukat, a cigányok azok akik ilyen stílusban válaszolgatnak ha valami nem tetszik nekik.
49/53 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vagy cigány b+ !!!!! Tűnjetek már el innen!
2012. okt. 6. 09:51
50/53 anonim válasza:
Ha nem reagálnál mindenre (ráadásul ilyen hisztérikus módon), már rég nem szólna hozzád senki. Szerintem te élvezed ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!